Kolttuhommii

Jännä juttu oli Maikkarin sivuilla tänään. Esiteltiin Stella McCartneyn tonnien hintaista iltapukua. Hauska kolttu, ei siinä mitään, mutta särähti vähäsen kun sitä erityisesti esitteli Kate Winslet.

Katehan on jo vuosia puhunut isoon ääneen naisellisen vartalon puolesta. Hän on joutunut monesti puolustautumaan punaisten mattojen pulkannarupaineiden äärellä. Olen aina ihaillut hänen tapaansa pitää ääntä terveemmän kehonkuvan puolesta (vaikka, let’s be honest now, luikkuhan hänkin on, vaikka vähemmän luikku kuin moni kollegansa). Tärkeitä äänenpainoja varsinkin nuorten tyttöjen maailmassa.

Nyt vähän ärsyttää, että sanoma vesittyy täydellisesti. Katsotaanpa.  Täällä Kate hyväksyy vartalonsa, on siitä jopa ylpeä. Hän samalla kuitenkin esittää ehtoja pukeutumiselle, mutta niinhän se on millä vain ruumiinrakenteella – osa vaatteista istuu paremmin kuin toinen. Ihan jees. Mutta sitten.  Täällä viesti kuuluukin, että hänen muotoisellen se oikeanlainen pukeutuminen onkin sellaista, joka saa hänet näyttämään pari vaatekokoa pienemmältä ja luo mielikuvan täydellisestä tiimalasivartalosta.

”Olen onnekas, sillä minulla on muotoja oikeissa paikoissa.”, hän tuumi vielä äsken. Nyt ne pitää kuitenkin huijata jemmaan. Que pasa Kate? Sinne meni se sanoma kelpaamisesta

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s