KylppäriHelvetti 2012 starttasi

No niin, nyt täällä alkaa vihdoin tapahtua kunnolla. Tai siis joo on tapahtunut kunnolla, tätä ennenkin, mutta nyt suunta on parempaan päin.

Ensin on aika paljon tuhoamista ja paiskontaa, ja sitten jossain vaiheessa ryhtyy nousemaan uutta ja kivaa.

Mutta mennääs järjestyksessä. Tästähän se alkoi. Jokunen viikko takaperin kotiin tullessa oli vastassa vähän tämmöistä meininkii:

Vettä tuli ja tuli ihan kunnolla. Tuossa näyte eteisen komerosta. Kaappi, eteinen ja vessa olivat litimärkiä. Kirjaimellisesti kaadoin desikaupalla vettä esimerkiksi hiihtomonoista ja muista komeron kamoista. Oli aika erinomaisen ankea fiilis.

No ekahan piti sitten pistää paloiksi koko ihan hiljan rempattu vessa. Kävi ilmi, että märkää on ihan perille asti, eli ihan pikkunikkaroinnilla ei pärjättäisi.

Sitten pari päivää eleltiin trooppisessa huminassa, kun imurit sekä ylä- että alakerrassa koittivat selvitä märkäkaaoksesta voitolle.

Seuraavaksi ryhdyttiin vesien uudelleenohjailuun, ja eilen tuonne ilmaantui sinistä ja punaista putkistoa kiemurtelemaan. Tässä on jo suihkun ja lavuaarin ajatus. Idullaan, mutta silti!

Ja tänään siellä surrutettiin moottorisahalla niitä pohjalautahommia ja jotain palkkia alkoi näemmä ilmaantua. Kehitys kehittyy!

Mitä jännittävää täällä huomenna tapahtuu, se selviää ensi kerralla.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s