KylppäriHelvetti 2012 etenee

Se ei varmaan noista työmiehistä ole sitten yhtään piinaavaa, mutta käyn joka päivä kuvaamassa työmaan. Musta on hauskaa seurailla mitä siellä tapahtuu vähän tällaisessa joulukalenterin hengessä.

Joulukalenterin 24. luukku on mulle ihan selvä juttu. Ja tähän sen pohja alkaa nyt ilmiintyä:

Gimme S to the U to the I to the H to the K to the U!

Ootko koskaan ollut kahdeksaa kuukautta ilman peseytymismahdollisuuksia omassa kodissasi? Jos oot, tiedät kyllä. Jos et oo, et ees pysty arvaamaan. JOULU I tells you!

Suihkusta puheen ollen… onko termi kaapparisuihkuverho tuttu? Se ympärille märkänä kietoutuva riekale? No, meilläpä on kaappariverho ylä- ja alakerran välissä! Kahiseva, kietoutuva, sähköistyvä ihana verho. Sen tarkoitus on pitää työmaapölystä edes säällinen osa alakerrassa. Sen lisäksi se vähän ajaa kulkijan hulluuteen bonuksena.

Olen tänään kipeänä. Ihan erityisen ihanaa on nukkua päiväunia, kun makkarin seinän takana soitetaan moottorisahaa ja jotain iskuporakonehässäkkää. Tai siis tavallaan se on ihanaa, kun homma etenee. Mutta tavallaan sitten ei todellakaan ole. No, minä nukun missä vain räjäytystyömaaolosuhteissa, joten muutama tunti meni sikeitä vedellessä näissäkin puitteissa.

Näissä merkeissä mennään tänään. Joulu joka päivä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s