KylppäriHelvetti jatkuu vain. Suunta on oikea.

Täällä on ollut hiljaista. Sain siitä jo palautettakin. Pahoitteluni! Sen lisäksi, että meillä tahkotaan remppahelvettiä, olen saanut myös lisää puuhaa harrastusrintamalla. Tulin valituksi Helsinki Roller Derby ry:n hallituksen puheenjohtajaksi, ja siinähän sitä on nyt nuijalla töitä (pun intended). Hyvä vaan, kivaa puuhaa, mutta aikansa ottaa kyllä kyselemättä.

Helvettirintamalla homma etenee. Suihkuun nyt ei vielä päästä, mutta seinään on saatu levyä, lattiaan eristystä ja märkätilaan jo vähän valua ja vedeneristystä. Jihuu jihuu!

On pakko sanoa, että nämä ovat siisteimmät remppamiehet joita olen koskaan tavannut. Ja siisteimmät siis ihan siinä perinteikkäässä merkityksessä – kun päättävät työpäivän, on työmaa aina täysin siisti. Ei sahanpuruja eikä muutakaan shaibaa pitkin poikin. Tykkään todella paljon!

Tältä täällä nyt näyttää:

 

Seinähommii

 

Lattiafyllejä ja -valua

 

Etenee etenee. Erittäin jees!

Mainokset

4 thoughts on “KylppäriHelvetti jatkuu vain. Suunta on oikea.

  1. Sounds good! Että etenee siis ja puheenjohtajuus ja kaikki. Mähän valitsin meidän talon rakentajat sillä perusteella että heidän aiemmilla työmaillaan styroksitkin sahattiin suoraan jätesäkkiin. Arvostan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s