Järjetön yhteensattuma

Nyt on kuulkaas hyvä tarina elämän ihmeellisestä, arvaamattomasta luonteesta! Mitkä on todennäköisyydet seuraavalle tapahtumaketjulle:

Vuonna 2009 maaliskuussa eräs Ani (Yes, that’s me) keekoilee Suomen toisen painonhallintalehden, KG:n, kannessa pudotettuuaan 29 kiloa. Tässä kansi.

 

Samaan aikaan, samassa maaliskuussa 2009, Suomen toinen painonhallintalehti Painonvartijat esittelee kannessan erään Erican, joka on pudottanut 25 kiloa. Tässä kansi:

 

No, Anin kuvia varten kekseliäs stylisti on valinnut Suomeen vasta rantautuvan lajin, roller derbyn,  propseja. Ani, joka ei ole koskaan lajista kuullutkaan, ja joka unohtaakin sen saman tien kuvien jälkeen, saa kuviin jalkaansa luistimet. Lattialla on vielä pinkki kypäräkin.

 

 

No, vuonna 2011, marraskuussa, KG-lehden kansikuvatyttö Ani aloittaa roller derby -harrastuksen sen liigan riveissä, joka vuonna 2009 toi lajin Suomeen. Hänelle valitaan kokeneempien luistelijoiden joukosta derbysisko auttamaan alkuun. Anin derbysiskon nimi on Erica, niin se Painonvartijoiden kansikuvatyttö parin vuoden takaa!

Mielipuolista, sanon minä!

 

Mainokset

3 thoughts on “Järjetön yhteensattuma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s