KylppäriHelvetti 2012 – liki lopun pohdintoja

Koko blogi on ollut yhtä vesivahinkoa ja remppaa taas liian pitkään. Pahoittelen. Mutta kun tässä kieltämättä nyt on melkoista ähräystä ja nakuttelua ympärillä non-stop, niin siitä sitten tulee aika pientä siitä elämästä. Jospa se nyt taas hetkeksi helpottaisi, kun tuolla vedellään vikoja juttuja seinään juuri tänään. On ihan älyvapaa ajatuskin, että pääsisin ehkä jo illalla suihkuun! Olen viimeksi ollut kotona suihkussa 1.8. Kyllä.

No, tuon rempan valmistuttua alkaa pari uutta. Ensin laitetaan keittiön loput kuntoon ja sitten siirrytään yläkertaan. Sieltä pitää posauttaa pois se vanha kylppäri, rakentaa yksi uusi pikkuvessa ja laitella tytöille sellaiset huoneet, joissa olisi ihan seinätkin. Ja sen jälkeen sitten pitää uusia tuo katto. Että niin, ei tämä tästä ihan heti nyt helpotakaan. Mutta on jo ihan jättiläismäinen helpotus, kun tuo isoin ja akuutein murheenkryyni saada tuosta setvittyä.

Ollaan nyt asuttu tässä kait sen kuutisen vuotta, ja käytännössä koko ajan joku kohta on ollut aika isosti työn alla. Välillä väsyttää. Varsinkin, kun muu elämä ei tajua ollenkaan pysähtyä tai edes hidastaa silloin, kun seiniä alkaa kaatua ihan konkreettisesti kuvainnollisten lisäksi.

Mutta vaikka tämä viimeisin vesivahinkohässäkkä oli kaikkea muuta kuin kiva ylläri – se oli kyllä melkoinen jättiläiskatastrofi monellakin tapaa –  niin muuten kyllä tykkään remppaamisesta ja tätähän kohti sitä tultiin – että saisi vanhaa taloa laitella. No nytpä saa. Ihan kunnolla saa.

Tulee vielä muitakin aiheita, sen lupaan!

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s