Derbyy derbyy derbyyyy

Pitkästä aikaa roller derby -päivitys! Vaikkei äänekkäämpää derbyaiheista hehkutusta ole hetkeen juuri kuulunutkaan, niin kovasti on treenailtu ja nyt on tosiaan viimein päästy pelikauden alkuun! Ihan järjettömän siistiä!

Mun oma eka pelini on 5.5, mutta sitä ennen pääsen olemaan kommentaattorin tehtävissä aivan mahtavassa Bout O’ Goldissa, jossa HRD kohtaa Irlannin kahden ottelun mittelössä. Ja hei, kuinka mahtavaa on se, että tänään varmistui että saan juontokaveriksi ihanan Rakel Liekin? No järjettömän mahtavaa!

Ja mikä parasta, se on hei jo tänä lauantaina! Lippuja klik klik! Tulkaa! Tulkaa!

Sain myös ihanan pelipaidan! Mulla ei koskaan ole ollut pelipaitaa omalla nimellä ja numerolla ennen tätä. Katsokaa nyt:

 

Mun pelaajanimeni on siis Nykänen ja numero - tietty - ihan 50-60. Sain nimen pelikavereilta Nylon Beaterin lemppariksi, ja kun NB sitten osoittautui muualla varatuksi, jäi lempinimi vakikäyttöön 🙂

 

 

Nyt tässä on vain yksi mutta. Tämä on meidän B-tiimin paita, enkä mä ole vielä B-tiimissä. Täytyy siis harjoitella vimmaisesti, että saan paidan päälle!

Lapsilla on pohjaton luotto vanhempiinsa. Ronja totesi eilen, että ”kyllä ne ens pelissä huomaa, että sä oot hyvä, ja sit sä saat alkaa pitää tota”. Siihen tietty pyritään (vaikkei se ihan oikeasti vielä ole ollenkaan realistista)! Ja jos ei ens pelissä, niin sitten seuraavassa. Ja jos ei siinä, niin lopulta sitten jossain vaiheessa, kun olen valmis. Vaikka kolmen vuoden kuluttua. Koko ajan pääsee joka tapauksessa treenaamaan ja pelaamaan supertyyppien kanssa, ja se on parasta.

Ja saanhan kohta päälle pari muuta pelipaitaa, kun esim. kotijoukkueeni Hurtta Lottasin paita saapuu. Jihuu jihuu! Derby on edelleen musta maailman siisteintä hommaa. Paranee vaan!

Ja mun pelikaverit on yksiä siisteimmistä tyypeistä, joihin olen saanut tutustua.

Tykkään niistä ihan pöljänä.

 

 

 

Tulkaa hei lauantaina bouttiin, ja tulkaa sitten moikkaamaan vaikka väliajalla!

 

Mainokset

2 thoughts on “Derbyy derbyy derbyyyy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s