Kivaa suhinan keskelle

Vähän maitohapoilla mennään nyt. Teen kuukauden sisään kahden kuun työt, sillä raivaan tilaa ja haalin rahoitusta heinäkuun täydelliseksi rauhoittamiseksi. Kirjoitettavia juttuja on jonossa mielipuolinen määrä – ehkä kaikkien aikojen enkat.

Kun toissapäivänä puhelin soi, ja mua kysyttiin tekemään yhtä telkkuohjelmaa, joka olisi pitänyt aloittaa N-Y-T NYT  ja joka olisi pitänyt sisällään 2,5 kuukauden komennuksen arkipäiviksi ulkomaanhommiin, meinasin revetä kunnolla nauruun. Jos joskus, niin nyt ei todellakaan ole sellaisen aika. Hyvä, että ehdin näineki hyvineni hengittää välillä sisäänkin päin. Täyttä hulabaloota koko kalenteri tukkeessa.

Kun stressi on pahin, pitää järjestää kivaa sen keskelle vaikka väkisin. Muuten pää räjähtää ja sielu mätänee.

Ainakin tällaisia kivoja asioita olen ruuhkan sekaan saanut laiteltua:

Ihan täydellinen derbyhäämatkapäivä vaimon kanssa. Pitkä luisteluretki, jonka aikana mentiin muun muassa ihailemaan alpakoita ja syömään jäätelöä järven rantaan.
Grillattiin hyvää ruokaa myös, ja korjattiin pihalta ensimmäinen mahtisato raparperia mehuksi.
Väsyttävän keikkapäivän keskelle varastettu sushihetki loistavassa seurassa (jonka olen tylysti rajannut pois kuvasta, koska en tiedä haluaako hän esiintyä blogissani
Käynti ranskalaisella torilla Hämeenlinnan keskustassa. Kiipeän tuonne vitriiniin makaamaan suu auki mahalleni. Älkää tulko häiritsemään.

Eilen oli myös hauskat pelikaverin synttärit, joissa muun muassa pompittiin hyppypalloviestiä. Ja jatkot Aussie barin avajaisissa, siellä on töissä toinen pelikaveri. Tanssitiiin ja vähän juopoteltiin, tosi pitkästä aikaa.

Muita ilahduttaneita asioita viime ajoilta ovat ainakin:

Merkittävän äkkimakean vyölaukun löytyminen.
Se, että Helsingin rautatieasemalla on nyt niin hullun kaunista ja ihana tuoksu! Joka keksi tämän puutarhahommelin sinne, ansaitsee pusuja kilomäärin.
Megahyvien tokareitten kanssa kesälomalle muljahtaneet pimut. Ja etenkin se, ettei mun tartte muistaa muutamaan kuukauteen herättää niitä aamulla!

Hyviä hetkiä totaalipuurtamisen keskelle raivaamalla meinaan jaksaa vielä 4 viikkoa, vaikka päässä nyt jo suhisee ihan kunnolla. Heinäkuussa menee luukku kiinni kuukaudeksi. Sitten lataan kalenteriin vähän laituria ja paljon riippumattoilua, keskiraskaansarjan autoloman Norjaan ja merkittäviä ajanjaksoja nuotion äärellä. Ulkoluikkalenkkejä, jäätelöitä litramäärin sekä vain kivojen ihmisten näkemistä mukavissa yhteyksissä.

Sitä kohti kaatuen mennään.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s