Lahjontaa

Mä oon nyt väsynyt ja kun mä oon väsynyt, mä alan lahjoa itseäni. Se auttaa aina.

Tänään olin Turussa keikalla, ja kävelin sieltä suoraan Stockalle, koska Stocka on mun mielestäni lahjontapaikka numero yksi, sillä se henkii jotain arvokkuutta ja luksusta ja mitä se kaikkea sit henkiikään. Rahanmenon mahdollisuuksia.

Ostin sieltä hajuveden, koska lahjontajutuista juuri hajuvedet ovat kaikkein tehokkaimpia. Ne henkivät hajuja. Nuuhkin siellä vähän aikaa, mutta koska juna oli justiinsa lähdössä, eikä huvittanut Turussa olla yhtään pitempään, valitsin sillä perusteella, että jossain naistenlehdessä, jota junassa luin joskus, oli laitettu miehet arvostelemaan hajuvesiä ja tämä oli pärjännyt hyvin. Lukiessani sitä juttua ajattelin, että hei miten hassua että miehet arvostelee ja sitten jotkut naiset ostaa, mutta nyt, mun väsyneessä päässäni, tämä oli ihan aukoton ja käypä ostoperuste. Ja pullokin kiva. Merkittävä elementti lahjontahajuvesissä.

Kun tulin kotiin, mies sanoi, että ei ole koskaan mulla ollut yhtä hyväntuoksuista hajuvettä.- Että kyllä se ihan hyvin meni.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s