Loman kynnyksellä

Jessus, miten kehnoa bloggailua viime aikoina! Olen huhkinut palkkatöitä ja derbyhommia ja kaikkea sellaisella suihkinalla, että kaikki muu on jäänyt ihan retuperälle. Pääsen ihan muutaman päivän perästä palkkatöistä lomallekin, enkä kyllä lupaa ihan tiivistä postittelua sen ajallekaan, mutta jos nyt vähän edes skarppaisin tälläkin osastolla.

Derbylomalle jo jäätiinkin. Se on samaan aikaan rentouttavaa että haikeaa. Kuukausi ilman ohjattuja treenejä. Ihmeellistä ja tosi outoa. Ja hei, mun eka kokonainen kausi roller derbyä on nyt takana! Jännää. Ihan mahtava olikin kaikkine treeneineen, ihmisineen, peleineen, uusine hommineen. Huippu!

Vihdoin aikaa tyhjentää koko derbykassi. Tällaista siellä oli. Suojat kaipaavat pesua todella kuumeisesti.

 

Kesällä meinaan luikata ulkona uutterasti. Ja vähän muistaa venytelläkin. Ja paljon muistaa ihan vaan rentoilla. Sitä on ollut ihan liian vähän nyt liikkeellä.

Sen verran tähyilin jo syyskaudellekin, että ostin liput marraskuiseen derbyreissuun. Mun ensimmäiseeni muuten! Sitä ennen on täällä kotimaassakin tiedossa vaikka mitä ihan järjettömän siistiä, mutta niihin sitten tarkemmin myöhemmällä.

Aattelin vähän juhannusta viettää seuraavaksi. Ens viikolla on vielä pari työpäivää, ja sitten alkaa neljän viikon totaalinen loma niistä palkkahommistakin. En pysty vielä edes käsittämään kuin järjettömän siistiä se nyt sit on!

Mua alko muuten vähän ahistaa sellaiseksi siniharmaaksi värjäytyneet latvahiukset eilen, ja tuumin niihin vähän kesäväriä tuupata. Ja tuuppasinkin. Että tällasella pinkkitukalla huutelen teille täältä meijan kuistilta että

HYVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

JUHANNUSTAAAAAAAAAAAAAAAA!

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s