Tällä taas

Mä kyllä elän. Vaikkei täällä siltä paljon näytäkään. Juttu on sellainen, että olin tuolla Norjassa vähän kaskelotteja kattelemassa ja otin jonkun 500 kuvaakin, mutta en saa niitä kamerasta ulos, koska piuha on hukassa. Silleesti. Mutta tulossa on sellainen matkakertomus, että terppa.

Tässä piuhan etsimisen lomassa olen vähän käynyt Tallinnassa tyttöjen retkellä ja sitten alkanut hirveesti terveelliseksi. Kuvia on, mutta ne on vaan joko juomista tai ruuasta, ettekä te niillä mitään oikeen tee. Odottelen, että se piuha tulee ja saan ne valaat tänne.

Arki alkaa taas viikon päästä kokonaan ja huomenna jo vähän, kun aloitan taas derbyt. Vähänkö siistii! Kyllä näitä postauksiakin sit taas alkaa tulla. Ihmeen hyvin ootte arkistojen varassa täällä hengailleet näköjään poissaolonkin aikana!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s