Nahkoista ja käävistä ja otsahiuksista

Kolmannen Päivän Kahviton täällä moi. Hyvin pyyhkii. Eka päivä oli karsee. Kunnolla karsee. Temppuilin sen läpi kaikenlaisilla sijaistoiminnoilla. Ja kiukuttelin perheelle (always helps).

Eilen imin vimmaisesti vihreää päärynäteetä parinkin pannullisen verran (kyllä, överi löytyy silläkin), ja huomasin että helpottaa. Ihmeellinen havainto puolen päivän normaalin kahvihetken aikaan oli, ettei tehnyt mieli. Sekin siis on mahdollista!

Ja illalla olikin sitten aika ihanaa, kun mua liotettiin derbyrakkaudessa treeneissä. Yksi pelikavereista kantoi syliini kassillisen erilaisia ihania teepaketteja ja toinen oli keittänyt mulle kokonaisen termoksellisen pakuri-ja-joku-muu-ihme-mikälie-hippikääpä-voikukan-jotain-jotain-”kahvia”. Ja se todella maistui kahville!

No kuin ihania tyyppejä? Järjettömän!

Kolmas pelikaveri, kutsun häntä aiheesta ihanaJonnaksi, teki vielä muutakin. Hän auttoi tätä vanhaa tyyppiä, joka välillä livahteli käyttämään satunnaista alkoholia, huomattavia hiilareita ja ihan tosi liiallisia määriä kahvia puskuroimaan elämässä eteen tulevia väistämättömiä mullerruksia ja mallerruksia…

 

… tulemaan täksi uudeksi tyypiksi, joka kyllä hoitelee ne hommat ilmankin.

Välillä pitää vähän nahkaa luoda.

Mä tykkään tästä uudesta tyypistä vähän enemmän. Ja murukin tais tykätä, koska se alkoi eilen jutella ihan pehmosia ja unohti liikennenvaloissa lähteä vihreillä liikkelle.

Ja mun ystävistä, niistä mä tykkään kyllä ihan pöljän paljon!

Mainokset

2 thoughts on “Nahkoista ja käävistä ja otsahiuksista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s