Derbystä, muutoksista ja hatarasta päästä

No nyt on pelattu derbyä. Ensin Turkua vastaan, sitten Malmössä Oslon ja Malmön tyttöjä vastaan ja lauantaina sitten kotijoukkuepelissä omia Angry Nerdsejä vastaan. Turun pelissä tuli takkiin, Osloa vietiin, Malmölta tuli lunta tupaan ja Nörtit voitettiin megajännärillä kahden pisteen kaulalla. Hullun kivoja pelejä kaikki! sain elämäni ekan palkinnonkin! Nörtit olivat lauantaina sitä mieltä, että mun muuvit oli grooveimmat. Jeeee!

Seuraavaksi B-tiimi lähtee 20.10 rymistelemään Orimattilaan, jossa vastaan saadaan Lahden jengi. Siitä seuraava taisto käydään taas kotijoukkuepelissä Pasilassa 9.12. Välissä reissaillaan vielä Berliiniin, katsomopaikoille jännittämään omien ihanien tyyppien puolesta marraskuussa.

Loppuun hassu esimerkki pelipäästä, joka kentällä ehkä toimii, mutta pukkarissa menee ihan pimeäksi: hävitin puolet suojistani lauantaina juuri ennen peliä. Olin tuplatsekannut kamat kotoa lähtiessäni. Oikein hokenut ääneen, että ”kahdet kyynärit, kahdet rannesuojat, kahdet gasketit, kahdet polvarit, hammassuojat ja kypärä” niitä laukkuun latoessani. Ja kuitenkin! Täysin tyhjyyteen oli kadonnut yksi kyynär- ja kaksi rannesuojaa, kun niiden tarve tuli, ja jouduin pelaamaan lainakamppeissa.

Etsin suojia hallilta vielä eilenkin. Ei jälkeäkään. Meinasin vielä epähuomiossa pölliä joukkuekaverin samannäköiset, mutta onneksi se kuvio selvisi ajoissa. Kotiin tullessa alkoi jo vähän ottaa päähän. Pakko alkaa äkkiä tilaushommiin, että ehtii saada seuraavaan peliin mennessä täydet kampsut kasaan.

Mutta katso! Äsken kävin laittamassa kamoja paikoilleen, ja siellä ne olivat siivosti muiden joukossa, kaikki kamat. Mitä helvettiä?

En keksi mitään muuta selitystä kuin kohelon pään, joka on säätänyt säätämistään peliä edeltävissä ja jälkeisissä tunnelmissa. Olen tyypillisesti sen tyyppisissä tiloissa pelipäivinä, etten rekisteröi mitään. On naurattanut kerran jos toisenkin, kun esimerkiksi pitsan tilaaminen on osoittautunut melkein mahdottomaksi tehtäväksi. Mutta pääasia että ovat nyt kaikki kasassa. Leikit jatkukoot!

On elämässä muutakin ollut kuin derbyä. Valmistaudun jo riemumielellä ensi viikon kirjanjulkkareihin ja sitten kohta seuraaviin Kirjamessuihin Tule hyvä kakku -kirjan tiimoilta. Kivoja töitä on työn alla muitakin, ja tämä kesästä asti käynnissä ollut elämäntaparemppakin on edennyt jo kolmannelletoista viikolle. Mua on nyt vähän reilut 8 kiloa ja 26,5 senttiä vähemmän tässä maailmassa, ja se on aika kivaa.

Antakaas tulla vähän kuulumisia pitkästä aikaa!

Mainokset

4 thoughts on “Derbystä, muutoksista ja hatarasta päästä

  1. Hei mutta, bongasin erään pirteän derbyilijän perjanataina televisiosta! Ja loistava fiilis jatkuu lukemalla täälläkin. Mainiota maanantain jatkoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s