Kas, mikä merkillinen tyhjä päivä!

Tänään on toinen ihan tyhjä lauantai sitten 21.7. Melko merkillinen olo siis, tässä vain, teetä juoden. Tytöt puuhaavat yläkerrassa jotain ihan sopuisia juttujaan. Johku lähti mökille kavereitten kanssa. Tässä vain ollaan. Hissun kissun. Suurin siirtymä on naapuriin siskon luokse moikkauskäynnille kohtapuoleen.

Kesän jälkeiset lauantait ovat olleet täyteläisiä. Kivalla tavalla, mutta kuitenkin. 6 niistä on mennyt pelireissulla tai bootcampilla ja muut ystävien ja sukulaisten seurassa erilaisissa lystinpidoissa. Kun derby jo perustreenien aikaan nappaa jokaisesta perjantai-illasta ajan klo: 18- 23 ja sunnuntaiaamuista noin klo: 8.30- 14 niin tarvitsee tälläistäkin välillä. Todella tarvitsee.

Mitä sitä sitten tekemään, kun yhtäkkiä onkin kokonainen kummallinen päivä käsissä? Nukkuisiko pitkään? No ei. Olin ylhäällä kahdeksan jälkeen. Heräsin suklaanhimoon.

Hyppäsin autoon ja hain raakasuklaakamat. Testailin ja touhuilin, ja nyt pakkasessa on taivaallista piparmintulla ja mulperimarjoilla maustettua raakasuklaata. Kuivattelin myös lehtikaalisipsejä koemielessä. Kaikenlaista tämä nykyinen oleminen teettääkin! Kokkailin lounasta. Kohta varmaan kutaisen peukut esikoisen tumppuihin. Melkoista mummoilua siis. Ihanaa, rauhallista mummoilua. Just hyvää.

Hyvää saumaan tuleekin, mummoilupäivä. Lokakuu on vauhdikas. Se on sitä jotenkin aina, mutta nyt eritoten. Kellomäkeläiset juhlaviikot alkavat tästä päivästä, Johkun synttäreistä. Ensi viikolla ovat luvassa Tule hyvä kakku -kirjan julkkarit, siskon synttärit, mun ja Johkun 20-vuotispäivä, omat synttärit ja lauantain peli Orimattilassa. Seuraavaa viikkoa värittävät kirjamessut ja pari muuta puhdetta. Kaikenlaista festaria siis näköpiirissä – osaa juhlitaan hartaammin ja osaa vähemmän raflaavin menoin. Mitenhän ne näin aina kasaantuvatkin samoille viikoille.  Touhurikasta aikaa, ei mitään kaamosmöllötystä.

Elämä on niin kivaa. Vaikka välillä vähän kaikenlaista kompastustakin koittaa eteen pistää, niin kyllä mä vaan tässä elämässä niin viihdyn. Tyytyväistä suklaahyrinää tähän.

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s