Ihmeellinen aloitus

Täytyy vähän retostella. Olen ollut tänään niin kunnollinen. Maanantait tapaavat mennä mulla vähän lonnimisen puolelle, käynnistelyyn. Ja nyt on muutenkin ollut melko matala työvire. Pimeys koettelee.

Tänään oli kuitenkin pakkorako. Oli jutun dedari ja niistä en luista koskaan, jollei ole absoluuttinen pakko. Joku kuoleminen siis, ei mikään Vähän Tässä Väsyttää. Niinpä hommiin.

Päätin, että annan itselleni minimaaliset mahikset luistella irti millään varjolla. Valmistauduin taistoon oikein oppikirjaorientaatiolla.

Söin hyvän aamupalan ja lähdin kolmen vartin kävelylle metsään. Laitoin Facebookin kiinni. Kylvin kirkasvalossa ja keitin pannun piristävää teetä. Söin oikein saksanpähkinöitäkin, aivoruokaa. Join litran vettä. Sitten pistin silmälasit päähän ja aloin naputtaa. Keskittyneesti ja hyvin naputinkin muutaman tunnin, ja juttu valmistui. Suihkista vaan, se lähti toimitukseen kokonaisena ja ajallaan.

Olisin ollut hyvin tyytyväinen jo tuollaiseen maanantaipanokseen, mutta kun nyt lähti sujumaan, niin annoin sitten soittaa samoilla pohjistuksilla. Nyt, neljä sovittua haastatteluaikaa, yhtä puoliksi korjattua tekstiä ja yhtä kokonaista (työ-)blogausta myöhemmin olen valmis. Palkitsen itseni painumalla salille ja tuijottamalla tyttöjen kanssa tallentamani jakson uutta suosikkisarjaani Vain elämää. Luvassa on Kaija Koon päivä, ja sillä nyt ei voi mennä pieleen.

Tyytyväinen, hyvä mieli. Pitäisi varmaan harjoittaa tälläisiä hyvin valmisteltuja päiviä useamminkin!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s