Sokruhommeleita. Tai sokruttomia hommeleita more like it.

Viiden kuukauden välietappi tuli täyteen sokerittomuutta ja hyvää eloa. Tosi jees. Olen kyllä juopotellut kaksi kertaa sen aikana, mutta muuten siivosti elellyt.

On tapahtunut sellaista, että painoa on lähtenyt ton verran

9 kg

ja tuo tuossa vasemmalla on myös yksi ihan oleellinen syy siihen, miksi tää hommeli sujuu eikä edes ole vaikeaa. Kiitos superpaljon kun oot, Suvi. (Käytiin viikonloppuna vähän hihittelemässä HRD:n gaalassa. Kuva on Marko Niemelän)

On tainnut jalostua joku kilo läskiä lihakseksikin, nimittäin senttejä on lähtenyt melkoisesti. Kolmisenkymmentä jos tarkkoja ollaan. Aika lailla saa olla uusia kuteita hommaamassa, vaikkei hirveästi vielä tässä välitilassa huvittaisikaan investoida.

Tästä on hyvä jatkaa menemään. Kyseessä ei ole mikään kuuri, vaan ihan tämmöinen elämä. Kohta koklailen elämän ekan sokerittoman joulun. Miksi rikkoa hyvää kaavaa parin päivän takia? Pakkasessa on raakasuklaata ja jääkkärissä sokerittomien pipareiden testitaikina. Jos vaikka tulee joku tilanne päälle. Tokkopa edes tulee. Ihan vilpittömästi voin sanoa, etten kaipaa sokeria lainkaan. Kahvia vielä vähemmän. Ei kupillistakaan lopettamisen jälkeen. Tee on ystävä.

Liikuminen on hyvällä tolalla, ja ainut käypänen syy olla sitä tekemättä on nykyisin ihan itsestäänselvästi sairaus. Väsymys on syy just mennä ja samoin kaikki yleinen vitutus. Kumpikin lähtee treeneissä paremmin kuin muualla. Äsken kävin just koklaamassa.

Siinäpä sellainen välirapsa. Kattellaanko vähän alkutilannetta heinäkuulta? Mä aina tätä vähän sillon kurkkailen, kun alkaa olla olo että homma junnaa paikallaan. Ei se niin pahasti ehkä junnaakaan.

heinäkuun läski


2 thoughts on “Sokruhommeleita. Tai sokruttomia hommeleita more like it.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s