Taas yksi vuosi ihan Kokovartalofiiliksellä

Katselin kulunutta vuotta bloginkin näkökulmasta. Musta on ihanaa, outoa ja hassua, että tämä ajoittain aika sakkainen tajunnanvirtani saa teidät edelleen niin sankoin joukoin lueskelemaan. Kiitos paljon siitä! Ja kiitos kaikista kommenteista, niitä on aina tosi kiva saada!

Tänä vuonna täällä on käyty 46,955 kertaa. Kävijöitä on 72 maasta! Kuvittelin, että vain kerran piipahtajia, vaan ei. Suurimaasta osasta on tultu usein, kymmeniä ja satoja kertoja. USA ja Belgia ovat Suomen jälkeen uutterimmat.

Juttujen aiheet ovat olleet varsin vaihtelevia. Niin kuin tämä elo on. Yhä vain edelleen vanha Vilpas-hassuttelu jaksaa näköjään naurattaa. Se on luettu nyt yli 9000 kertaa. Käytetyimmät hakusanat pitävät pintansa. Tässä kärkiviisikko: eija vilpas alasti, eija vilpas, kokovartalofiilis, näyttelijät alasti, kookosrasva.

Tämän vuoden luetuimmat jutut Top 5 on tässä:

Mutta sehän on alaston Eija Vilpas

Vihdoinkin: Kakola 2

Kikkaraa

Rasvaa oksille

Parhaat puoleni – suhteellisuusteoria

Ihanaa, että luette. Lukekaa enskin vuonna! Luvassa on taatusti ihan yhtä sekalaista horinaa 🙂 pus pus.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s