We are the wooooorlldddd we are the childreeeenn

No eikun sitä vaan, että olen seuraillut ihmeissäni, miten paljon tänne tulee lukijoita maailmalta. Nytkin taas 16 eri maasta pitkin poikin! Osaan paikallistaa muutaman ystävän reissunpäällä (terkkuja sinne vaan, eri puolille retkillänne) mutta valtaosaa en ollenkaan saa kartalle.

Olisi mahtavaa, jos huikkaisitte kommenttikentässä keitä siellä oikein olette? Luetteko lomareissulta vai asutteko siellä kaukana jossain? Mitä puuhaatte ja kuinka tänne löysitte? (Miten kiva että löysitte!)

I wonder if some of you come here even if not able to read Finnish at all… There seems to be readers from all over the world and I’d love to hear from you guys too. Should there be a number of you not understanding Finnish (and somehow still interested in taking a look here) I could easily try and write something down in English for you guys! So leave a comment and tell me what you think!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s