Pörrösukkasunnuntai

Ihana, rauhallinen sunnuntaiaamu. Näitä ei juuri tapaa ollakaan, koska lähden yleensä ajelemaan treeneihin kahdeksan maissa. Nyt jätin harkat väliin ja hoitelen kotiattendanceja kuntoon – on ollut paljon menoja ja jarrujen paikka.

Uusi vuosi tuntuu pärähtäneen hyvin liikkeelle. Sellainen ponteva eteenpäin menemisen meininki monella suunnalla. Hyvä vähän välillä huilaillakin.

Töissäkin tapahtuu uusia.  Menen ensi viikolla juttelemaan eräästä mahdollisesta käsikirjoitustyöstä, joka käynnistyessään laittelisi kevään aikatauluja ja olemisia kunnolla uusiksi. Katsotaan kuinka käy! Olen innoissani ja kiinnostunut ainakin nyt kuulemani perusteella, ja tuntuu erityisen kivalta että mulle soiteltiin paikasta suosituksen takia. Tein telkkua viimeksi viime vuoden kevättalvella, ja alkaisi olla taas sillä saralla annettavaa. Tämä olisi myös aika uudenlainen homma edellisiini verrattuna, joten jännää siksikin!

Jonkin verran telkkaria ja käsikirjoittelua tulee keväälle joka tapauksessa jo nyt, sillä kirjoitan 20 jaksoa Mimmikoto -lastenohjelmaa. Toisen tuotantokauden tekeminen on ihanaa. Tuttu väki ja kiva, toimiva konsepti. Tykkään ohjelmasta ja sen tekijäporukasta todella paljon.

Roller derbyn sarallakin on uusia kivoja tuulia, kun koko pelikausi on alkamassa. Ensi viikolla (19.1) starttaa Suomi cup – mittelö! Olemme eka maa Euroopassa, joka käynnistää kansallisen mestaruussarjameiningin. En pelaa lauantaina, vaan pääsen mesomaan yleisöön. Mahtavaa sekin! Tulkaahan kattelemaan – kolme matsia samalla istunnolla, siitä ei paljon meininki parane!

Eka tämän kauden oma pelini onkin vasta jännä juttu, sillä lähden helmikuun lopulla Kööpenhaminaan meidän ihanan A-joukkueen kanssa. Olen ihan superinnoissani siitä, että mut otettiin varapelaajana/penkinlämmittäjänä mukaan rosteriin, vaikka olenkin B-joukkuepelaaja. Vaikken pelaisi yhtä puolikasta sekuntiakaan koko reissun aikana, on ihan älyttömän siistiä ja kivaa olla niin hyvän joukkueen mukana matkassa! Mun derbysankareita koko Turtlejoukko! Ja muutenkin toki melkoisen kivaa päästä pitkän viikonlopun verran reissunpäälle parhaustyyppien kanssa.

Derbyosastolla on muutenkin uusia juttuja ilmoilla. Kuten mainitsinkin, hallitus vaihtuu ja sitä kautta paikat menevät uudelleen jakoon. On hauskaa nähdä, millaisia juttuja se tarkoittaa omalle osalle täksi vuodeksi. Samaan aikaan meille tulee liki kolmikymmenpäinen joukko uusia innokkaita Freshmeat-luistelijoita, joita kävin katsastamassa perjantaina. Oli innokkaan ja motivoituneen oloista porukkaa tulossa! Oli ilahduttavaa nähdä, miten kartalla ne jo olivatkin lajista. Olivat selvästi seurailleet pitemmän aikaa, käyneet bouteissa ja innostuneet mukaan. Tietää hyvää!

Tälläisiä kivoja jänniä siis meneillään. Pidelkää mulle peukkuja ens viikon työhommien kohdalla. Vaikka ei sen oikeastaan niin väliksikään. Tapaan ajatella, että hommat kyllä suttaantuvat niin kuin niiden paras on. Olen ihan yhtä tosi tyytyväinen tilanteeseen, jos aloitan uuden tekemisen tai jos jatkan justiinsa niin kuin tähänkin asti.

Nyt ihanaa teetä ja pönttöuunin pöhinää. Parasta mahdollista sunnuntaita pörrösukissa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s