Ihmisten töihin

Hyppäsin yks kaks yllättäin rehtiin päivätyöhön. Ensin osa-aikaisesti puolikkaita kuukausia, sitten pariksi kuuksi täyspäiväisestikin. Käsikirjoitan Neloselle uutta hääohjelmaa. Kaikki kävi supernopeasti, niin kuin tällä alalla tuntuu aina tapahtuvan. Onneksi oli kalenterissa joustoa.

Kaikki on nyt kuin ekaluokkalaisella konsanaan: uusi talo, uudet tyypit, uusi ohjelma. Jännää! Vähän aikaa kaikki on ihan sekavaa ja outoa, mutta kyllä se siitä taas. Naamat ja nimet ja paikat ja tavat tehdä.

Tänään menen tekemään toista päivääni. Tuntuu hassulta puhua kotona töihin lähdöstä. Ja juhlavalta mennä oman työpisteen äärelle ja alkaa asettua. Viimeksi olin kuuakusipalkkaisessa oikeitten ihmisten töissä tasan vuosi sitten. Vähän olostuttaa.

Marssijärjestys on selkeä. Ihan ensin vien sinne ison varaston teetä, villatossut ja kasan raakapatukoita tiukan paikan varalle. Siitä se mun paikaksi sitten alkaa muotoutua.


One thought on “Ihmisten töihin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s