Ruokaa ja kukkasia

Tänään oli kiva päivä. Oli iltakeikka, joten alkuosan päivää sai viettää ihan relahommissa. Sain seuraksi ihanan Suskin.

Kävimme ensin lounaalla yhdessä lempparipaikassani Silvopleessa. Oli taas taatun hyvät tarjolla. Tuollahan on siis sellainen superhyvä systeemi, että iso pöytä on katettu erilaisilla elävän ravinnon herkuilla, ja siitä sitten lappamaan lautaselle mitä mielii. Lopuksi lautanen punnitaan ja maksellaan määrän mukaan. Minä latasin omani tupaten täyteen kaikkia ihanuuksia, ja sain hinnaksi 17 euroa. Helposti oli sen arvoista. Tässä ruokavaliorenssauksen keskellä arvostan todella paljon paikkoja, joissa on tarjolla vain hyvin puhdasta ja taatun sokeritonta ruokaa.

Ruuan jälkeen kävelimme Helsingin Talvipuutarhalle. Oli halu ja tarve päästä hetkeksi talvea karkuun. Ihana, lämmin ja rentouttava keidas se on. Ja ilmainenkin. Sielu tasasi kierroksia siellä kierrellessä. Vierähti hyvä tovi.

talvipuutarha

karpit ja kalat

härsikkukka

Relan päivän illaksi lähdin lehtikeikalle. Juttu käsitteli ruokaa, ja kiva haastateltava perhe tarjoili meille hyvää päivällistä. Hassu mutta kiva olo olla yhden illan verran osa ventovieraan perheen ruokakuntaa.

Nyt on hetken kummallista, kun joka toinen päivä on telkkua ja joka toinen lehtikeikkaa. Vaihtelu on tietysti kivaakin, mutta vähän orientaatiovaikeuksia on kyllä ilmoilla näin muutoksen alussa. Tasaantuuhan se siitä taas. Parasta on, kun saa sopivin väliajoin tälläistä kivuusaikaa duunien lomaan. Lataa paukkuja.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s