Infoähky

Hukun sähköposteihin. En varsinaisiin viesteihin, vaan erilaisiin paikkoihin, joihin niitä tulvii. Joka paikasta halutaan lähettää jotakin omaan paikkaansa. Inhoan juuri nyt eniten sitä, että verkkopankkini on järjestänyt oman postilaatikon, josta pitää tajuta mennä lukemaan pankkiasioita koskevia viestejä ja johon sähköiset laskut tulevat. En tahdo enkä jaksa.

Minulla on jo kaksi oman yrityksen sähköpostia, jotka ovat ajan saatossa näemmä muuttuneet roskaposti-imureiksi. Toinen oli tarkoitettu tutuimmille ihmisille ja toinen virallisemmalla nimellä uusille asiakkaille. Niihin ei onneksi kukaan asiallinen tyyppi juuri koskaan enää lähetäkään mitään. Ovat varmaan huomanneet, että ne ovat kuolemassa pois. Joutaisivat nurin kokonaan. Välillä pitääkäydä vilkuilemassa nekin, ja aina ärsyttää. 2547 viestiä Viagrakauppialta. Joopa joo.

On yksi hyvintoimiva sähköposti, jota seuraan aktiivisesti. On Facebookin inbox, josta tulen ehkä tavoitetuksi kaikkein nopeiten, koska sinne saapuvat viestit näkyvät helpoiten puhelimen ruudulla. Nyt on taas uusi työpaikan posti, johon tulevat vain kyseisen tuotantotalon viestit. Se tarvitaan, koska on kätevää, että minulta lähtevät työviestit lähtevät sen putiikin nimellä. Jossain muhii vielä joku ikiaikainen yahoo-postikin, jota en kyllä ole kurkkinut vuosikausiin, ja vielä sitäkin vanhempi hotmail, joka toivottavasti on oma-aloitteisesti jo menehtynyt kuleksimasta, sillä en todellakaan muista miten sinne kirjaudutaan.

Kaikki ne osoitteet. Kaikki salasanat. On vaikeuksia muistaa yhdenkin paikan tunnukset, kun niitä vielä pitäisi uutterasti vaihdellakin. Ei oikein ota onnistuakseen näiden kaikkien viestinten hallinta. Miksei kaikki voi vain tapahtua tekstarina puhelimeen?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s