ZZZzzzzzzzz

Huh. Oon ollut tänä viikonloppuna aivan tolkuttoman väsynyt. Siis kertakaikkiaan totaalisen sippi. Zombie. Niin poikki, etten todella pitkään aikaan. Jätin derbytkin väliin, ja silloin on jo todella tosi kyseessä. Olen nukkunut vuorokauden aikana nyt 14 tuntia, ja lisää riittäisi helpolla.

Inhoan väsymystä. Se on mulle todella epätyypillinen olotila. Ehkä jopa siinä määrin, etten oikein osaa sitä kuunnellakaan. Turhaudun tunnissa. Helposti yritän sivuuttaa koko olon ja pusken jonnekin punttikselle tai muuten touhottamaan. Nyt on niin iso väsymys, että tajuaa jo tälläinen pöljempikin, että ei kannata keksiä mitään virikkeitä. On syytä vain muhia.

Mikä lie uuvuttaakin nyt näin? Uuden työn aloittaminen kaikkine ihmisineen, paikkoineen, uusine rutiineineen toki väsyttää. Vanhojen duunien hoitelu uusien alta pois. Tulevien, vielä hahmottumattomien kevättöiden jännittäminen. Ihmeen paljon sekin vie kapasiteettia. Olen myös treenaillut tosi paljon. Ehkä sitten liikaakin, kai se pitää myöntää jos niin on. Vähän tuntuu siltä, että joku tauti koittaa päälle, mutta toivon ettei siitä ole kyse.

Toivon tosi paljon, että herään huomenna pirteänä. Itsenäni taas.

tired


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s