Äkäinen mytty

Tautia se tiesi, tuo viikonlopun voimattomuus. Siitä saakka on nyt mennyt kipeilyksi. Inhottava pikkulämpö ja kurkkukipu, piinallinen määrä sitä väsymystä vieläkin. Sama tauti pyyhkäisi 3/4 perheestä kanveesiin kerralla. Yksi, se pienin, on vielä on tolpillaan. Lähetin kauppaan melko tuhdein lahjuksin.

Syytän ihmisiä, jotka eivät jää kotiin ollessaan kipeitä. Junamatkat töihin ovat viimeiset pari viikkoa olleet pelkkää stereopärskintää, niistämistä ja röhinää. Jengi liikuskelee tuolla sellaisissa rutoissaan, että en tajua. Jääkää kotiin, saatana, niin loput edes pysyvät terveempinä! Tai peskää edes käsiä! Tai aivastelkaa niihin nenäliinoihinne. Yrittäkää nyt edes!

Vietän yrittäjän varsin epätyydyttävää sairas”lomaa”, eli koitan tehdä minimipanostuksella pakolliset hommat pois. Koko ajan tuntuu olevan jotain hoidettavaa, mutta karkaan päikkäreille aina kun suinkin. Kun päivällä nukkuu paljon, ei meinaa yöksi riittää kunnolla. Ärsyttävä kierre. Onneksi on Netflixin huippusarja House of cards, jota tuijottelemme yön sydämelle.

En ole ollenkaan elementissäni. En nauti joutilaisuudesta (siis vaikka sitä olisikin. Nyt ei edes ole, mutta jonkinlainen vaatimus siihen suuntaan ilmoilla.) Olen ihan paska sairastelija. Kärsimätön ja rasittava. Valitan ja vastustan ja olen varma, etten enää koskaan ole terve. Etten enää koskaan pääse treeneihin. Etten siksi enää koskaan saa pelata. Etten pääse puntille enkä uimaan enkä ihmisten ilmoille ylipäätään. Olen pahainen kiukutteleva mytty.

Tämä on muutenkin ollut rankka ja kurja päivä, ja kipeänä vielä monin verroin ikävämpi. Itseni ja läheisteni vuoksi toivon, että paranen nopeasti.

Mainokset

2 thoughts on “Äkäinen mytty

  1. Samoissa fiiliksissä, paitsi yrittäjäfiilikset pois. Eipä se tilanne tosin siitä muutu, ei sitä voi palkkatöistäkään päivätolkulla olla pois pikkulämmön ja köhän takia. Paranemisia.
    p.s. Varsinainen asia oli kai lähinnä sanoa, että sulla on kiva kirjotustyyli 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s