Aikaa enempi kuin tarvista olisi

Ei olis varmaankaan pitänyt toissapäivänä meuhkata, ettei ole hiihtolomaa. Nyt on. Kuukausi tässä näin ollaan vaan ja ihmetellään.

Magneettikuvien raportista löytyi puolentoista sivun verran munkkilatinaa. Lääkärin suosiollisella kuvakirjakatselmuksella ja luennolla tajusin sen verran, että yhteensä viiden nikamavälin alueella on skeidaa. On kaikenlaista lievistä pullistumista repeämiin. Laittoivat kiireisenä keskussairaalan jonoon leikkauskonsultaatiota varten. Siellä arvioivat mikä on parasta. Fysioterapiaa nyt joka tapauksessa pitkään ja paljon. Veitset välttäisin mieluusti, mutta toisaalta kipukin on nyt ihan invalidisoivaa, ja säteilee vähän epäsuotuisiin paikkoihin. Pystyn just ja just makaamaan sohvalla kivutta, jos en yhtään liiku. Saa nähdä.

Kuukausi siis poissa töistä. Niistä kivoista ihan uusista ja kivoista vanhoista. Harmittaa kunnolla. Ovat onneksi olleet tosi kärsivällisiä ja ihania kaikki esimiehet. Arvostan todella. Nyt pitää käydä paperishowt sairaspäivärahojen perässä. Puh ja lääh. Ja opetella vaan olemaan. Ei ole mun hommia ollut koskaan.

Varmaan aika paljon enemmän kuin kuukausi menee poissa luistimilta. Mahdotonta sanoa mitä sille osastolle tulee ylipäätään kuulumaan. Ajattelen nyt päivän kerrallaan. Ei auta hötkyilyt. Yhtäkkiä on melkoisesti aikaa kalenterissa.

Eilinen oli tosi synkkä päivä, kun uutiset tulivat. Tänään olen ollut jotenkin valoisemmalla tuulella, vaikka tosi kivulloinen ja melko hämmennyksissäni. Toimeen tarttuminen ja asioiden selvittäminen, tilanteen katsominen suoraan päin, auttaa kuitenkin aina. Tosiasioiden tunnustaminen. Nyt mennään näin. Opetellaan olemaan. Varmaan tulee luettua jokunen kirja ja katseltua muutama telkkarisarja.

Toivottavasti se lääkäriaika tulee pian. Epätietoisuudessa roikkuminen on kaikkein tyhmintä. Mulla onkin sille poloiselle noin miljardi kysymystä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s