Mielipuolinen värioksennus, duuriin vaikka väkisin.

Pimahdan tuosta valosta. Kevätmasentujat on mulle semmoinen merkillinen ihmisryhmä – mitä helvettiä?! Syysmasennuksen tajuan, ja talvella sitä vasta masentua voikin. Helteisen kesän hikinen tunnelmakin voi vetää siiven maahan. Mutta tässä valossa, heräämisessä, eteenpäin kulkemisessa, uuden vihreän alla? Hilpeää, melkein hysteeristä duuria tuuppaa tulemaan, vaikka puitteissa ei olisikaan just nyt ihmeemmin kehuttavaa.

Sekoan valon kanssa käsi kädessä väreistä. Mitä enemmän, sitä enemmän. Joka puolella. Kaikissa tilanteissa. On tosi hankala mösöttää pahasti, jos ympärillä on sekä valoa että väriä liki hysteerisellä otteella.

Eilen noin 3-vuotias tuntematon tyttö pysähtyi kokonaiseksi minuutiksi hiljaa ja hartaana tuijottamaan mun tennareita noin puolen metrin päähän jaloista. Lovelysallyn Helsinki roller derbylle tekemät turtle-leggarit saavat hämeenlinnalaiset kaduntamppaajat väkisin hymyilemään. Ei niissä voi pahalla tuulella itsekään olla.
Eilen noin 3-vuotias tuntematon tyttö pysähtyi kokonaiseksi minuutiksi hiljaa ja hartaana tuijottamaan mun tennareita noin puolen metrin päähän jaloista.
Lovelysallyn Helsinki roller derbylle tekemät turtle-leggarit saavat hämeenlinnalaiset kaduntamppaajat väkisin hymyilemään. Ei niissä voi pahalla tuulella itsekään olla.
Ihana, mitä keltaisin kimppu kylästelijöiltä. Kukat on kyllä ehkä yks paras tapa päästä hyvälle mielelle.
Ihana, mitä keltaisin kimppu kylästelijöiltä. Kukat on kyllä ehkä yks paras tapa päästä hyvälle mielelle.
Pinkki hortensia tuli myös ystäväperheen matkassa. Ihana!
Pinkki hortensia tuli myös ystäväperheen matkassa. Pinkki ja keltainen onkin ehkä parhaat asiat just nyt.

 

Joo olen 36. Tiedetään. Ei voi mitään. Mulla on samanlainen avaimenperä, kuin 12-vuotiaalla tyttärellä. Salaa joskus säälin häntä vähän, mutten silti osaa muuttaa mieltymyksiäni aikuisempaan suuntaan.
Joo olen 36. Tiedetään. Ei voi mitään. Mulla on samanlainen avaimenperä, kuin 12-vuotiaalla tyttärellä. Salaa joskus säälin häntä vähän, mutten silti osaa muuttaa mieltymyksiäni aikuisempaan suuntaan. Ja jos avaimeen saa kuosin, ni kuosihan pitää ottaa. Selviö.

 


One thought on “Mielipuolinen värioksennus, duuriin vaikka väkisin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s