Kohtuuuuuuu

Kävin vesijuoksemassa. Kokeiltiin hyppyallasta, kun oli tyhjänä hyppijöistä. Oli enempi tilaa ja enempi vastusta. Mukava siellä polkea. Kulki hyvin.

Aloin haaveilla vesijuoksuhanskoista. Ja tossuista. Ja sauvoista. Ja multien vaihtamisesta. Ja punnertamisesta. Ja punttisalista. Pyöräretkestä Ahvenanmaalle.

Uintiseura sanoi että ei, tolleen sä et tee. Että nyt sä vaan vesijuokset ja vaihdat mullat joku toinen päivä. Etkä niitä kaupasta itte kanna. Etkä nyt noita muitakaan. Et sä vielä pysty.

Noin se menee niin helpolla. Alan rönsyillä, kun on hyvä aamu. Maanistelen menemään. Kun hommat luistaa. Juoksen vähän kovempaa ja vähän pidempään. Riistäydyn suunnittelemaan kaikkea muuta. Alan terveenä käyttäytyä.

Painottomana lilluessa on helppo isotella. Kosto tulee sitten öiseen aikaan.

On oleellisen tärkeää, että se kaveri siinä lähellä sanoo ihan suoraan että etkä tee. Lopeta tollanen pelleily. Otetaas nyt taas vähän kierrosta alas. Se on helpompi joltain toiselta ottaa ja uskoa.

Eilen otin yhden uuden liikkeen kuntoutusohjelmaan. Ja kävelin puoli tuntia. Ja tein 20 kyykkyä varovasti. Se oli musta vielä ihan ihmisten rajoissa. Nyt niillä vähän aikaa, eikä mitään triathlonsuunnitelmia. Enkä edes niitä multia.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s