Color me blind

Mulla on värikevät, niin kuin täällä jo vähän tuuminkin. Lautasella ja ylläni ja ympärilläni. Koska tässä on ollut tätä turbulenssia ja mieli vetäisi helpolla matalalennolle, tuntuu jotenkin oleelliselta huolehtia siitä, että on kivoja, kauniita, pieniä asioita elämässä. Vaikka sitten vain nättejä värejä.

Nyt on tämmöisiä uusia:

IMG_6246
Kaksi väriä, joita vannoin etten koskaan! Korallin/persikan/mikä tämä nyt sittenkään värinen paita kohtaa mintunvihreän/hammastahnanvärisen kynsilakan. Jotenkin todella pervoa, but I dig it.
IMG_6230
Anopin virkkaama torkkupeitto tarjoaa päivittäistä värikylpyä pötköttäjälle. Päässä on myös uusi keväisempi vaalea väri.
IMG_6221
Keväinen kasvun vihreä on yksi ihanimmista väreistä. Tässä tulee sitruuna- ja ruukkubasilikaa ja timjamia täydellä tohotuksella.
IMG_6139
Lähtikö viljelijällä näpistä? No ylläri.
IMG_5981
Kynsilakkahullaantuminen on tapahtunut myös tähän oranssiin ja nimettömän vahvaan pinkkiin (vai onko tuo nyt se aniliininpunainen?). Kaikki kirkkaimmat tai pastellisimmat pikkuputelit huutavat mun nimeä kauppareissuilla. Muki on vilahdellut täällä ennenkin. Se tuo päivittäistä väri-iloa.
IMG_5977
Koska jumppaaminen on niin helvetin tylsää, mutta sitä on pakko tehdä, väritin tylsyyksissäni itselleni kuntoutuskalenterin. Kalat ovat vesijuoksua. Olen kenties koko tunnetun maailman paskin piirtäjä, enkä muuta teeskentelekään.
IMG_5892
Hedelmät, maailman ihanimmat värikkäät asiat, ovat tukevassa osassa sohvamuhintaani.
IMG_5883
Jaetulla ekalla sijalla ovat vihannekset. Kirsikkatomaatteihin mulla on jonkin sortin totaalinen kajahdus meneillään. Huonomminkin voisi olla.

Olen eniten ihmiessäni hailakan vihreän ja tuon oranssin eri sävyjen rantautumisesta makumaailmaani. Olen ollut aina ihan vakuuttunut, ettei kumpikaan passaa mulle lainkaan. Kohta varmaan luontevasti pukeudun johonkin keltaiseen! Hassua kyllä, olen joitain keltaisia tennareita vähän jo sillä silmällä katsellutkin. Erikoismeininkiä.

Mitäs värejä teillä menee, vai onko perus mustavalkoista?

Tässä yks mun nuoruuteni suosikkibändini esittää aiheeseen lähes sopivan biisin.


2 thoughts on “Color me blind

  1. Mä oon niin kilahtanut myös kirkkaisiin väreihin tässä vuosien saatossa. Joskus teininä pukeuduin ”mustaan kunnes löydän tummempaa”, sen jälkeen hippivaiheessa ruskeaan, harmaaseen ja murreittuihin muihin väreihin, ja kun päädyin tyyliltäni ihan tavalliseksi tallaajaksi, huomasin, että kotoisin olo löytyy hillityistä ja tummasävyisistä perusvaatteista yhdistettynä villikuosisiin ja -värisiin asusteisiin. Huivifriikkinä huiveja mulla on varmaan sata, ja suurin osa niistä on värikkäitä, mustaa laukkua mulla ei edes ole, mutta sateenkaaren väreissä laukkuja löytyy kyllä, kaikki korut on värikkäitä, pipoja/lätsiäkään ei vissiin oo hillittyjä, kynnet on aina aivan kreisit (tällä hetkellä kesätaivaansiniset, pariin kynteen oon maalannu auringon) ja kevään kunniaksi ostin neonvihreät tennarit. Tänä keväänä värijano onkin kuolettavan kova: maalasin meidän makkarin seinän tummanpinkiksi, ostin kirkkaanvihreitä tyynynpäällysiä, maalasin myös joitain pikkuesineitä kirkkaankeltaisiksi, ja haalin joka puolelta värikkäitä purnukoita, uusimpana tulokkaana multiraitainen (oranssia, vihreää, sinistä, pinkkiä, keltaista) posliinipurkki, josta mulla ei oo hajuakaan, mitä sillä teen, mutta se nyt vaan oli niin ihana, että oli pakko ostaa se. Myös mun puhelin on pinkki. Olen varmaan menettämässä järkeni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s