Kukasta kukkaan

Kolmas saikkukuukausi on käynnistynyt. On luettu melkoinen määrä kirjoja, katseltu aika monta sarjaa ja elokuvaa ja juotu aika paljon sitä teetä. Eilen, ihan yhtäkkiä, sormiin tuli sellainen olo, että virkkaus. Pitkästä, pitkästä aikaa.

Kaivoin esiin kasan afrikkalaisia kukkia, jotka olen virkkaillut kai joskus viime kesänä. Virkkailin leffan ääressä (Happy go lucky, oli hyvä) muutaman lisää, ja aloin sitten vaihtelun haluissani yhdistellä palasia. Päädyin virkkailemaan palojen välille harmaata pystysaumaa. Tulee kiva tuntu pintaan.

Paloja pitää saada aikaan vielä tosi paljon, että peitosta tulee aikuismittainen. Nyt kiinni toisissaan on 50 x 60 cm:n kokoinen palanen. Yksi peruspalanen on noin 12 cm levyinen. Keskuspalanen on 16 x 16 cm.

Kohta valmiit palatkin loppuvat, ja mikä parasta, myös jämälangat! Saan siis luvan kanssa mennä vähän haalimaan lisää.

viltti

Käsillä puuhaileminen on muutenkin ollut nyt mielessä. Kevät on koittanut kotosalla, ja viherpeukalointi on vähän riistäytynyt taas käsistä. Täällä paljastuu mahdollisuus jatkaa pulkkailukautta siementen merkeissä.

 

PS. Olin eilen Hämeen Sanomissa jututettavana onnettomuudesta. Nyt on vähän hassu tilanne, kun lasten kaverit ilmestyvät aamulla ja iltapäivällä sohvan viereen kertomaan, että lukivat sen ja miettimään sen herättämiä tunnelmia. Esikoinen kertoo myös kavereitten vanhempien juttelevan aiheesta jonkin verran tytön kyläillessä.

Välillä lehtityössä itse työskentelevä tyyppi itse hassusti unohtaa, että haastatteluja tosiaan luetaan, ja ainakin täällä Hämeenlinnassa saattaa hyvinkin tempautua vaikka keskeltä kauppareissua juttusille tuommoisen tiimoilta.

Jos jotakuta kiinnostaa juttua kurkata, niin sen voi tsekata irtonumerohinnalla e-lehdestä täällä. Ilmestyi siis eilen 14.4.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s