Isosti hyvää mieltä

Oli ihanat kemut eilen. Koolla tiivis joukkio niitä kaikkein pisimpään elämässä mukana eläneitä ystäviä. Tätä joukkoa näkee tosi harvakseltaan, mutta aina kun näkee, on ihan parasta. Tulee aina se kiitollinen fiilis, että on nämä hienot tyypit, jo 20 vuotta mukana tulleet. Siinä pääsee aika lailla porstuasta suoraan oikeittein asioiden äärelle. Ei tartte juuri päkistellä.

Kävimme ennen kekkereitä hommaamassa mulle mainion pötkötteytuolin, josta olikin erinomaisen hyvä juhlia menemään. Grillailimme ja höpöttelimme pihalla. Nauroimme kaikelle, pöljäilimme ja välillä vakavoitsimmekin, katselimme Euroviisut. Hilpeä, kevyt, ihana olo. Tosi tarpeellinen rentoutus kaiken huolipainotteisen viimeaikaisen keskelle.

Aamulla meillä yöpynyt joukko istui vielä helteisellä aamukahvilla puutarhassa ihmettelemässä huikeaa keliä. Rauhassa siinä vielä jutusteltiin, ja mietittiin elämää just tässä ja tällä hetkellä. Kullakin omansa laista.

Ihana olo jää tuomoisesta. Tankattu ja kaikin puolin ravittu. Jotenkin kiireen ja huolien keskellä helposti käpertyy sellaiseen epäsosiaaliseen moodiin, jossa tuntuu enemmän raskaalta kuin kivalta kutsua ihmisiä koolle. Työläännyttää. Mutta niin se vain on, että aina se kannattaa. Ihan ilman syytä, spontaanisti ja tuosta vain. Kivan yhteisen olemisen jälkeen joka ainut kuoppa ja kampitus tuntuu tuhat kertaa kevyemmältä kestää.

Alkava viikko on pyhitetty sielunhoidolliselle olemiselle. Vietän erityisen paljon aikaa ihan vain hyvän olon etsinnässä. On tiedossa kylpylöintiä ja NLP-kokeilua ja   kivojen ihmisten näkemistä oikein useampana päivänä. Sellaiselle viikolle on aika kiva lähteä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s