Lukuhommia taas vähän

Taas vähän lukupuuhia täällä. Ihania, lojuvia hetkiä kirjojen ääressä. Tänään on tasan 4 kuukautta auto-onnettomuudesta, ja siinä ajassa on ehtinyt teoksen jos toisenkin.

Viimeksi listailin lukemiani täällä. Tällä hetkellä just luettuna, työn alla tai seuraavaksi starttaamassa on seuraavanlainen satsi:

zlatan1

En ole ollut vähäisimmässäkään määrin kiinnostunut fudiksesta, mutta tämä tarttui ystävältä lainaan vähän paremman puutteessa (tai niin ajattelin). Kirja imaisi mukaansa ekoilta sivuilta, ja piti vetäistä parin päivän sisällä kokonaan.

Koukuttava, hauskasti kerrottu kiinnostava henkilökuva. Ja aika komea päähenkilö myös.

 

 

 

700 grammaa1

Tuomas Kyröä olen ylistänyt ennenkin, ja veisu senkun kiihtyy. Mies on nero! Olen vasta tämän alussa, mutta ihan koukussa. Hulvaton ja terävä tarina isästä, pojasta ja pituushypystä.

Loputtomasti ihailen Kyrön tapaa kuvata ilmiöitä ja yhteiskunnallisia teemoja huikean huumorin läpi.

 

 

 

anger management1 Myös tämä tuli lainakirjana. Ihan hävytön,              supernokkela ja loistava pikkuisten tarinoiden kokelma virtuoosimaiselta kirjoittajalta. 

Ihan joka juttu paikallisjulkkiksista ei aukea, mutta tätä voi rauhassa hypellä tarinan sieltä ja toisen täältä. Huippuviihdyttävä.

 

 

 

iq1

Jättiläispaksu, liki 800 sivuinen järkäle on kiehtova ja ihmeellinen tarina, jonka alussa vasta olen. Murakamia olen lukenut ennenkin, ja tykkään todella paljon.

Maaginen realismi on koukuttavimmilaan juuri tällaista. Hämmentäviä, outoja käänteitä ja henkilöitä, ja sittenkin jotenkin merkillisen uskottavina.

 

 

 

virtahepo1Hellstenit hain tänään. On pitänyt jo pitkän aikaa, mutta aina olen vähän hannaroinut. Nyt, kun on tätä aikaa käsillä ihan poikkeuksellisen paljon, voi taas vähän uskaltautua perusteellisemmin mielen perukoille.

Kun olen kuukauden päästä vuoden ollut irti sokerista ja sitä kautta tunnesyömisestä, voisin ehkä seuraavaksi uskaltaa katsella reippaasti päin näköä paria muuta herkkää pehmeää kohtaa. 

 

 

saat sen1

 

 

 

 

 

 

 

koljatti1

Tykkään Tervosta tosi paljon, mutta edellisestä kirjasta on paljon aikaa. Tuumin kuunnella tämän, jota on mulle paljon suositeltu.

Äänikirjat kuuluvat kesään. Tykkään niistä sohvalla pötkötellen ja metsässä lenkillä.

 

 

 

 

Mitäs teillä on viime aikoina mennyt? Onko näistä joku tuttu jo?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s