Pihasta ja juhlista ja pioneista

Aina välillä mietin, miksi asun Hämeenlinnassa erittäin remontti-intensiivisessä rintamamiestalossa 100 kilsan päässä harrastuksesta, joka vie jo ilmankin kahden tunnin ajoja viikosta 8 tuntia. Kaukana parhaista työmahdollisuuksista ja isosta joukosta ystäviä ja sukulaisia ja mitä vielä. Miksi täällä, enkä jossain kompaktissa kaupunkiasunnossa lähellä kaikkea?

Ja sitten tällaisina päivinä en mieti yhtään. Kun aurinko paistaa ja kävelen aamulla puutarhassa poimimassa jättimäisiä tuoksuvia pionin kukkia maljakkoon ja napsimassa valtavia mansikoita penkistä. Kun odottelen noin 40 ihanaa ystävää koko viikonlopun mittaisiin pyjamabailuihin. Lämmitän saunaa ja kävelen järvelle vesijuoksemaan.

Täällä on aika ihanaa.

Perhe lähti juuri kanoottiretkelle Padasjoelle. Ovat pari vuorokautta niissä meille kaikille rakkaissa hommissa, joita minun rankani ei tänä kesänä mitenkään salli. Ihanaa, että saavat mennä, vaikka vähän haikeaakin. Olisin mielelläni melontakuntoinen, mutta ehkä ensi kesänä. Eikä tässä nyt jäädä kyllä yhtään enempiä haikeilemaan. On tiedossa varsinainen festariviikonloppu Kermakukkulan tapaan.

Vietämme Helsinki roller derbyn 4-vuotispäiviä ja juhlimme yleisesti kesää ja ystävyyttä ja kaikkea ihanaa. En edes osaa kertoa sanoiksi, miten ihanaa musta on saada kaikki nuo rakkaat tyyppini tänne!

Nämä ovat perinteisesti kukkamekkojuhlat, ja omanikin riippuu tuolla valmiina päälle laitettavaksi. Eilen löysin täydellisen ison pinkin lierihatun. Juhlatuuli tulee heti, kun sen painaa päähänsä! Eikö vaikka?

hassuhattu

Nyt makaan hetken sohvalla kuuntelemassa hiljaisuutta ja juomassa teetä. Tosi harvoin on sellaista, että mulla olisi pari vuorokautta putkeen ihan omaa aikaa täällä kotosalla. Meinaan todella nauttia siitä. Muutaman tunnin kuluttua saan ekat vieraat paikalle.

Ihanaa viikonloppua kaikille teillekin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s