Ennen – jälkeen

Niinhän sitä sanotaan, että remontti vie rakkauden. No, ei sen niin tartte mennä, vaikka koettelevia aikoja ne toki ovat. 

Me olemme asuneet tätä taloa nyt 6 vuotta. Olemme remontoineet melkein koko ajan jotakin. Alakerran kaikki huoneet on laitettu kokonaan uusiksi (plus vessa kahdesti lähes peräkkäin vesivahingon vuoksi) ja sitten tuo iso laajennushomma. Yläkerta meni kokonaan uusiksi. Siellä on vielä yksi homma keskenkin. Kattoa lukuunottamatta joka kolkka on kohta käytynä. Ja nyt viimeisimpänä valmistui ulkomaalauskin. Nyt talo on juuri sen värinen, kuin olemme haaveilleet jo vuoia ennen kuin tämä talo oli edes meidän. 

Olemme olleet yhdessä kohta 21 vuotta, joista eilen tuli täyteen naimisissa 13. Siihen matkaan on mahtunut tämän talon remontin lisäksi yhden kokonaisen paritalonpuolikkaan rakentaminen, sekä tätä edeltäneen rivarin täysremppa. Ja koko liuta kaikenlaisia muita isoja ja pieniä elämän käänteitä. Ja tässä vielä ollaan. 

Tässä on vähän ennen-jälkeen -kuvamatskua molemmista. 

Me 5.8.2000
Me 5.8.2000
Me 5.8.2013
Me 5.8.2013
Koti syksyllä 2007
Koti syksyllä 2007
jälkeen
Koti loppukesästä 2013

Toisissa muutoskohteissa pinta kohenee, ja toisissa rapisee, mutta hyvin jaksavat kumpainenkin. Tsemiä kaikille remonttihelvettien keskellä pyristeleville. Kyllä se siitä, ihan oikeasti!

 

 


2 thoughts on “Ennen – jälkeen

  1. Tehän olisitte ihan loistavia siihen tv-formaattiin missä ne pariskunnat remppas niitä kämppiä. Siellä oli HD-pariskuntaa ja vaikka mitä… Hitto ku en muista mikä se oli nimeltään. Mutta ihkuja ootte. Tai en mä oo sitä Johkua koskaan tavannu, mutta sen on pakko olla ihku, koska et sä mitään vatia kattelis 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s