Haluan olla minä: päivä 14

Eilen haaveilin rauhallisesta kotipäivästä hulinaviikonlopun jälkeen. Vähän vain pääsi unohtumaan, että tänään olikin lapsen kouluterkkari, duunipalaveri ja derbyseuran hallituksen kokous. Oh well, poukkoiluksi meni siis tämäkin päivä. Retkieväillä oli taas kysyntää.

Aamupala oli taas munakas hampunsiemenillä. Lounaan meinasin kokonaan unohtaa, mutta nappasin sitten lennossa mukaan vähän seesamöljyssä paistettua kaalia tonnikalalla, nektariinin ja pähkinöitä.

Päivällinen hoitui kokouspaikassa. Herkullista lohisalaattia. Iltapalaa viimeistellään täällä junassa taas. Pensasmustikkaa ja loput menomatkan pähkinäsekoituksesta.

Liikkumaan ehdin vahingossa, kun lähdin heti aamusta kaverin kanssa reippaalle metsälenkille. Liikuntaa tukevaksi toimeksi luetaan myös se, että tilasin viimein itselleni vedenkestävän iPodin. Pimenevän syksyn yksinäiset vesijuoksuhetket on nyt turvattu. Kirja korvissa jaksan sen 45-60 minsaa mummujen vanavedessä paremmin. Juoksuseuraa otetaan silti edelleen erittäin mieluusti vastaan!

Kolmas viikko alkoi. Vaaka näyttää painon pudonneen kahden kamppisviikon aikana noin 1,5 kiloa. Olen tosi tyytyväinen tahtiin. Isoista humpsahduspudotuksista on seurannut yleensä pelkkiä pettymyksiä. Nyt mennään vakain askelin oikeaan suuntaan.

Esillepanoon on tänään erityisesti satsattu.
Esillepanoon on tänään erityisesti satsattu.

 

Vai mitä sanotte?
Vai mitä sanotte?

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s