Haluan olla minä: päivä 18

Tänään tein vain hajahommia töiden edistämiseksi. Sovin haastatteluaikatauluja ja kuvauksia, ja lähettelin tarkentavia kysymyksiä. Lunki päivä. Panostin liikkumiseen.

Söin aamupalaksi avokaadoa ja satsumaa, ja lähdin kävelemään kohti uimahallia äänikirja kuulokkeissa. Meiltä on sinne matkaa noin 30-40 minuuttia reitistä vähän riippuen. Hallilla juoksin 45 minuuttia. En vielä testannutkaan uutta aarrettani, koska mukana oli juttuseuraa. Esikerralla sitten sadun tahtiin.

Kävelin vielä takaisin kotiinkin, joten liikuntoa tuli reippaasti kerralla. Poikkesin paluumatkalla lounalle kivaan wokkipaikkaan.

Härkää, sokeriherneitä ja salaattia.
Härkää, sokeriherneitä ja salaattia.

Välkkäpalaksi söin itse koostamaani trailmixiä ja siskon puusta pöllittyjä kriikunoita.

Loppupäivän lähinnä neuloin villasukkia ja värjäilin lapsen tukkaa. Ovat huomenna isänsä kanssa lähdössä Traconiin nörtteilemään, ja kostyymi vaati kuontalon muokkaista. Ei kai siinä.

Edessä on sellainen viikonloppu, että perhe on jakautuneena kuka minnekin, joten tänään menemme ulos syömään illallista ollaksemme kaikki kivasti koolla nauttimassa. Luulen, että pihviä kasviksia on luvassa.

Huomenna saan tänne sienestys- ja marjastusturisteja. Pääsen yhden lempipuuhani, kunnon kokkailun, äärelle. Kamppishommista tingitään sen verran, että maitotuoterajoituksesta joustetaan juustokakun nimissä. Koska he ovat sen arvoisia.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s