Haluan olla minä: päivä 22

Tämähän oli jo eilen. Olin niin kiireinen (= kudoin ja poukkoilin), etten ehtinyt laittaa ilmoille. Ei se niin ihmeellinen päivä kyllä ollutkaan. Ihan tavallinen perustiistai. Oudolla aamupalalla sentään.

Nappasin Karkkipäivän sivulta niin kummallisen ohjeen, että piti heti laittaa tulille. Ja kas, aivan käypää puuronomaista tuotetta tulikin. Kanelilla, vaniljalla ja ripauksella kookossokeria maustettuna meni hienosti alas, ja piti nälkä pitkälle iltapäivään. Teen toistekin!

 

 

Lounas oli taas tähteistä kasattua, niin kuin täällä tapaavat olla. Kun yksin naputtelen päivät kotona, tekee tosi harvoin mieli kokkailla isommin. Lämmitin vikat viikonlopulta jääneet lihapullat, ja vetelin hapankaalin kanssa. Kyllästyyköhän hapankaaliin koskaan?

Välkkäpalan ja matkapäivällisen virkaa toimittivat pähkinät, nektariini ja kotona valmiiksi tehty mangoproteiinismoothie samalla, kun kuuntelin turvallisuusluentoa treeneissä.

Siinä tuli tehtyä päivän liikuntaosuuskin, joka tosin oli superkevyttä jalkajumppaa. Kävelin sentään bussi-koti -etäisyyden siihen päälle. Reilu puoli tuntia kirja korvissa tuttuun tapaan. Parempi vähä kuin ei mitään.

Pääsin kotiin kymmenen pintaan, ja nälkä oli aikamoinen. Keittelin teetä ja nappasin avokaadon wasabi-seesam -mausteella (taivasyhdistelmä!) ja muutaman ihanan taatelin. Uni tuli helpolla.

Tänään olen innoissani siitä, että pääsen viimeinkin kokeilemaan hot joogaa! Toivon tosi tosi paljon, että ranka antaa jo sitä tehdä.
IMG_9075


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s