Haluan olla minä: päivä 24

Pitkästä aikaa ihan kokonaan kotona vietetty päivä. Paljon naputusta.

Aamu alkoi munakkaalla ja merkittävällä määrällä teetä ja kahvia. Sitruunaliemi alle, tietty. Lounas mentiin taas jämäpolitiikalla, eli eilistä makkaraa nassuun vaan. Ja sitten kiivasta naputtelua taas hyvä tovi.

Välkkäpalana toimi mintunmakuinen raakasuklaa Puhdistamolta. Se on kyllä noista valmiina saatavista ehdottomasti mun suosikki. Väitän kyllä, täysin objektiivisesti, että teen itse vielä parempaa. Tänään en jaksanut alkaa sille.

Kävin myös viimein hankimassa tämän viikon kamppishomman, sen vehnänorasjauheen, ja litkin ensimmäiset vaaleanvihreät lasilliset. Maku on ihan ok – suussani on selvästi tapahtunut viime vuosina parkkiintumista – mutta herra varjele millaisen närästyksen se saikaan aikaan! Olo oli märehtijänomainen kyllä ruohohöyryjä ihmetellessä. Pitää varmaan yhdistää se johonkin ateriaan, ettei maha ihan hirmustu. Mun portit falskaavat refluksitaudin takia melko helpolla ihan ärsyttämättäkin.

Merkillisen vihertävä drinksu.
Merkillisen vihertävä drinksu.

Päivällisenä toimi vanha suosikki banaanikana. Broilerin rintaa paistettuna ja sitten kookosmaidossa banskupalojen kanssa hauduteltuna. Ihanaa! Muu väki veti makaronilla, itselleni paistelin kesäkurpitsakuutioita wasabimausteella.

Iltapalaksi tein teepannun viereen vielä banaanipannareita, koska muu perhe veti pikkuleipiä. Nuo kyllä toimivat hyvin, ja täyttävätkin. Melko banskuisa päivä kyllä tänään.

Jätin liikunnat pientä kävellen hoideltua asioimisreissua vaille pois, koska olen nyt kahdeksana päivänä peräkkäin ollut jonkun lajin äärellä, vaikka kevyestikin, ja selkä on vähän väsähtäneenä tänään. Aion lauantaina aloittelijakurssin sekaan kokeilemaan, kuinka ranka kestäisi kaatuilemista luistimilla, ja annan sen siksi nyt huilata vähän.

On myös vähän flunssaisa olo. En meinaa päästää päälle. Kävin tankkaamassa kaappiin vahvimpia tarjolla olleita vitskuja.

Ceessä on tonni ja Deessä 50.
Ceessä on tonni ja Deessä 50.

 


2 thoughts on “Haluan olla minä: päivä 24

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s