Haluan olla minä: päivä 37

Yhdenkin päivän viikonloppusikailulla on sillä lailla pitkät siivet, että tarkkana saa olla päästäkseen takaisin raiteille. On tosi helppo kankkusmaisissa jälkitunnelmissaan ajatella, että tämä päivä nyt vielä vähän näin, ja kyllä siitä sitten taas. Mutta tosiasiassa niskalenkki kannattaa ottaa heti. Ei se siitä helpommaksi muutu.

Sain tehdä ihan kunnolla hommia, että pääsin takaisin kiinni ruokarytmiin, vaikken antanutkaan itselleni mitään kankkuspäivän löysiä lauantain jälkeen. Heh, päinvastoin, lähdin treenaamaan. Maanantai ja tiistai siinä kuitenkin vielä meni niin, ettei nälkä tullut normaaliin aikaan, aterioita jäi väliin ja veden juominenkin unohtui. Tänään olen kiinnittänyt asiaan erityistä huomiota, ja hyvältä tuntuu. Onneksi juhlin harvoin.

Tänään olen täällä viluisessa rintamamiestalossamme kotityöläisenä villasukat maksimimittaansa kiskottuina. Olen juonut jo kolme pannua teetä. Tuumin esitellä teille tämänhetkiset suosikkini. On nimittäin muutamia uusia joukossa.

Kaikkein lempparein teeostospaikkani on The Ounce, mutta sinne en ole ehtinyt aikoihin. Niinpä valikoima on tällä kertaa helposti käsiin saatavaa kampetta. Mukana muutama yleensä vieromani pussiteekin!

teet

Vasemmalta:

Ihana lämmittävä inkivääri Sen Cha on vihreä tee, joka inkiväärin lisäksi on maustettu bergamotti- ja sitrusöljyllä.

Paratiisi Sen Cha on hedelmäinen vihreä tee, jossa maistuvat passsion, kiiwi, ananas, appelsiini ja ruusun terälehdet.

Puolukka-vaniljatee on yhdistelmä valkoista ja vihreää teetä, ja siinä on melkein karkin makeus.

Mansikan ja granaattiomenan makuinen Mate on hauska makea, virkistävä ja kylläisyyttä antava hauduke.

Puhdistava yrttitee Lohikäärmeen morsian lupaa lisätä aineenvaihduntaa, ja sopiihan se, mutta minä juon sitä maun vuoksi.

Safroninkukka, minttu, seljanmarja, tuomi, eukalyptus, horsma, hibiscus, ruusunmarja, sitruunamelissa ja vihreätee yhdessä maistuvat tosi ihanille.

Pussiteistä olen eniten tykännyt valkoisesta granaattiomenateestä ja mansikkakuppikakunmakuisesta (!?) vihreästä teestä. Ihan uusin tuttavuss kotiutui eilen. Kanelilla maustettu pakuritee torpatkoon kaikki flunssan yrityksetkin!

Kippis!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s