Mulla on kaikkea uutta ihanaa juttua ja näytän ne nyt teille tässä postauksessa -postaus

Tänään olen hukuttautunut turhamaisiin iloihin ja toivonut, että mulla olis joku meikkisutiblogi, johon voisin hehkutella uusia ihanuuksiani ihan sillä tavalla estottomasti ja pidäkkeettä. Sitten hokasin, että täähän onkin mun blogi, ja täällä on jo hypitty aiheesta toiseen varsin pidäkkeettömästi, ja aloin naputella.

Turhamaisiin iloihini on kaksikin syytä. Ensimmäinen on karsea. Olen tänään kärsinyt maailmanluokan PMS-oireista. Sellaisista, joissa tekee mieli mitään kyselemättä purra pää poikki jokaiselta vastaantulijalta ja sitten mennä heidän koteihinsa ja tuikata lapset ja anoppi tuleen ja varastaa polkupyörä ajaakseen sillalta alas betonikengät jalassa. Sellaisia, jossa ihan oikeasti ollaan vähän vaarallisia ympäristölle, tai vähintäänkin nyt tyystin sietämättömiä. Sellaisia, että katselee itseään ulkopuolelta ja ajattelee, että noh, olehan nyt, iso ihminen! Ehkä teilläkin on sellaisia? Vai eikö saa sanoa PMS-oire? Tai menkat? Puhua tällaisesta ääneen? No joka jumalan akalla ne on, joten ei tämä nyt ihan shokeerava aihe voi olla.

Toinen syy on paljon kivempi. Viikonloppuna pelataan meinaan roller debyn Suomi Cupin finaali, ja minä saan olla tapahtuman yhtenä juontajana. Mikä ihana tekosyy pynttäytyä ja shopauttaa!

Ekana kävin kampaajalla. Olen pitkään viihtynyt harmaana, mutta nyt mentiin punaisiksi. Rakastan täysillä. Tässä valtavan hieno kuvakaappausvertailukuva. Otin oikein kuvat itsestäni ennen ja jälkeen.

vaihtis

Kampaajalle oli tullut uusi sarja, jonka purkit ovat supersöpöjä. Minulla on purkkiheikkous, ja olen helposti vietävissä. Onneksi meiltä oli kamppeet sopivasti loppu. Oli niin kuin oikeakin tarvis.

Tuo possunmuotoinen pönikkä on hiuspuuteria. Sen suuttimena on hymiö. sellainenhan jo yksin riittää mulle. Ja miten niin juontohommilla ei voisi perustella vielä yhden kynsilakan ostamista? Hyvin voi.
Tuo possunmuotoinen pönikkä on hiuspuuteria. Sen suuttimena on hymiö. Sellainenhan seikka jo yksin riittää mulle. Ja miten niin juontohommilla ei voisi perustella vielä yhden kynsilakan ostamista? Hyvin voi.

Ja ah, heti uuden tukan jälkeen parasta oli uusi kolttunen! On hulluna tylliä ja palloa. Tässä kurkkaus.

pukua

Näillä iloilla oli merkittävä mielialaa parantava voima, mutta sen verran rujoista väkivaltamielikuvista saan itseni edelleen kiinni, että viimeistelen hoidon lähtemällä tanssitunnille. Siirsin kaikki duunit tehtäväksi huomenna. Tänään tulisi vain kirosanoja. Toivon, että hikoilen hirveyteni pois ja olen huomenna taas ihmismäinen ihminen.

Mainokset

4 thoughts on “Mulla on kaikkea uutta ihanaa juttua ja näytän ne nyt teille tässä postauksessa -postaus

  1. Mulla ei ees periaatteessa ole itse vuotopäiviä syömieni minipillerien takia, mutta voi luoja, kerran kuussa olen kyllä maailman hirvein pms-olento. Yhden vuorokauden aikana saatan itkeä omaa hirveyttäni ja maailmantuskaa useita kertoja, nauraa käppyrällä asioita, jotka ”normaalisti” aiheuttaisivat ehkä hymähdyksen, olla suoranaisesti niin v*ttuntunut, että kuvailemasi väkivallanteot ovat kovin lähellä ja käydä muutenkin läpi sellaisia tunneskaaloja, että kotidiagnosoin itseni maanis-depressiiviseksi. Kyllä siinä kohtaa on hyvinkin oikeutettua ostaa nättejä purnukoita ja kynsilakka tai pari, jos siltä tuntuu…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s