Talon remonteista

Täältä alkaa löytyä aikamoinen määrä talon remppapäiväkirjoja. Ne tulevat sillä lailla hassusti tänne, että ekana näkyy viimeisin posti. Skrollaa siis alas, jos haluat edetä loogisemmassa järjestyksessä.

Ihan kaikkia remppoja en ole näköjään muistiin kirjannutkaan. Esimerkiksi talon ostovaiheessa 2007 duunailtiin olkkari kuntoon katosta lattiaan, mutta silloin ei tainnut olla vielä tätä blogiakaan. Tässä kuitenkin linkit näihin isompiin viimeisimpiin puuhiin.

Keittiötä laitettiin ison kaavan kautta vuonna 2011.

Kylppärihommia tehtiin talossa kahdesti, noin vuoden välein. Ensin kertaalleen normisti, ja sitten melkoisen vesivahingon jälkeen aika kitkerin fiiliksin toiseen kertaan. Uutta on käsittämättömän inhottavaa laittaa hajalle. Tässä päiväkirjaa siitä viimeisestä kerrasta.

Tässä välissä laitoimme yläkerran kokonaan uuteen uskoon. Siellä oli alkujaan yksi iso aula, yksi helvetin ruma kylppäri ja  yksi huone. Nyt siellä on kaksi isoa huonetta.

Tänä kesänä maalattiin ulkohommia. Ja vaikka vika kuva tuolta taitaa uupuakin, niin toki saatiin torppa kokonaan keltaiseksi. Joka ainut kerta kun tulen kotiin, katson uutta pintaa onnellisin mielin. Parannus oli jättimäinen.

Ja nyt meneillään on siis tämä yläkerran hommeli täällä.

Huhheijaa. Onhan tullut tehtyäkin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s