Murhaajat kilpasilla

Meillä on käyty pitkää ja riipivää sotaa banaanikärpäsiä vastaan – taas kerran. Luulin, että pienet perkeleet olisivat jo tajunneet kuolla pois pakkasten alettua, vaan ei.  Niitä parveilee täällä satamäärin yhä vain.

IMG_9948

Yleensä nuo ovat olleet semmoinen omppuajan kestoriesa, mutta hyvin riittävät muutkin hedelmät ja vihannekset ylläpitämään kantaa näköjään. Pitäisi varmaan olla joku kupu kaiken kasviksen päällä.

Banskukärpästen imurointi on ehdottoman tyydyttävää ja nopeaa hommaa, mutta muistan kyllä hyvin yläasteen bilsasta miten tehokkaasti nuo lisääntyvät, ja saavutettu välirauha jää aina hyvin lyhyeksi. On ollut pakko kehitellä erilaisia ansoja.

Olemme kokeilleet vuosien saatossa vaikka mitä ansasysteemeitä. Tällä hetkellä keittiössä on kaksi kilpailevaa viritystä. Molemmat luottavat orgaanisen aineksen voimaan, ja selvästi aiheesta. Mun vannoo reseptiin, jossa on yhdistelmä paprikaa, astianpesuainetta, hunajaa ja etikkaa. Johanneksella on suppilosysteemi, jonka houkuttimia ovat pakastemansikka, fariinisokeri, astianpesuaine ja vesi.

IMG_9978

Molemmat ovat murhanneet menestyksellä jo muutamia satoja siivekkäitä. Käymme aina aamuisin ja muutamia kertoja päivän aikanakin tarkistamassa body countin. Täällä voi kohta jo hengittää ilman pakkoproteiineja hampaiden välissä!

Mainokset

2 thoughts on “Murhaajat kilpasilla

  1. Mun resepti noita pieni perkeleitä vastaan on seuraava (ja toimiva). Puolen litran limupullo leikataan poikki n. 2/3 osan kohdalta. Pullon pohjalle reilusetti omenaviinietikkaa, vähän vettä ja pari tippaa fairya. pullon yläosa käännetään sisäänpäin suppiloksi niin, että se on vaan muutaman millin pohjalla olevan nesteen pinnasta. Koklaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s