Tiedän mitä teen ystävänpäivänä

Yksi flunssapotilas täällä aamulla intoili minkä käheydeltään kykeni, että enää kaksi viikkoa ensi-iltaan! Vitosluokkalaista superfania riemastutti eniten se, että Isac Elliot: Dream Big The Movie tulee myös tänne Hämeenlinnaan, ja on täten nopeammin ja helpommin nähtävillä kuin hän pelkäsi. En millään henno kertoa, että olisi ehkä ollut mahdollisuus vielä vähän aikaisempaankin autuuteen. Sain nimittäin kutsun ennakkoon, mutta raskaat velvollisuudet munkinmaistelutyömatkalla Tallinnassa estävät siihen osallistumisen. Olen varma, ettei Ronja hyväksyisi selitystä. 

Ehdottomasti menen Ronjan viereen fanittamaan elokuvayleisöön. Olen hehkuttanut Ikkeä ennenkin, ja siinä yhteydessä todennut tutustuneeni häneen jo aikanaan peikkotukkaisena vauvankääryleenä. Ihmisten iässä en ole häntä ihastellut kuin lavalta, mutta äitinsä kautta kurkistellut vähän tuon huikean uran kulisseihinkin.  Veikkaan edellisen keikkakokemuksen pohjalta, että luvassa on melkoista kirkumista niin valkokankaalla kuin leffapenkissäkin. En ihmettele pätkääkään. Ehkä kiljun itse mukana. Laulan ainakin. Ikke on hullun hyvä! 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s