Pöljänä lampaista

Olen kesätunnelmissa. Jo useamman päivän olen miettinyt mennyttä kesää ja haaveillut tulevasta. Liekö tämä Oi hanget korkeat nietokset -meininki sen aikaan saanut, tai tauti joka ei oikein ota laantuakseen.

Erityistä lämmintä läpätystä sydänalassa aiheuttaa tulevan kesän kohdalla heinäkuinen viikko lammaspaimenina. Osallistuimme nimittäin perheeni kanssa hetken mielijohteesta Metsähallituksen lammaspaimenhakuun, ja onni potkaisi. Oikeastaan kahdesti, hassua kyllä.

Ensin saimme kuulla arpaonnen tuoneen meille viikon paimenpoikapestin Pyhä-Häkin kansallispuistosta ja sitten kohta perään, että osuimme onnettaren näppiin myös arvottaessa paimenia Kolin kansallispuistoon. Koska viikot ovat osin päällekäiset, päädyimme valkkaamaan tuon kolin pestin.

Tämä on meille niin nappihomma kuin voi olla. Meillä ei ole omaa mökkiä, ja olemme aina välillä vuokranneet jostakin 1-4 viikon mittaisen mökkitaivaan. Tässä mökkivaihtoehdossa saadaan sitten vielä lampaat mukaan. Rakastan lampaita. Villana, lautasella, laitumella, rapsuteltavana. Kaikissa olomuodoissaan. En oikein keksi parempaa. Olemme noin ylipäätään retkeilyhenkilöitä ja kansallispuistohommat kuuluisivat kesään muutenkin.  Juuri tuo kansallispuisto on meillä vielä  käymättä, joten win-win-win-win all the way. En malttaisi millään odottaa!

Niitä saa ja pitääkin syöttää. Tämä on meidän viikon tulos.
Niitä saa ja pitääkin syöttää. Meidän viikon tulos.

Paikka näyttää ihanalta! Sommittelen jo mielessäni retkiä. Kanoottikin napataan ehkä mukaan, kun olen taas vihdoin melontakuntoinen. Tule tule tule kesä!

Mainokset

2 thoughts on “Pöljänä lampaista

  1. Mä luinkin joskus tuosta lammaspaimenjutusta. Onneksi olkoon moninkertaisesta arpavoitosta! Ei kesään oo enää pitkäkään. Ensi kuun jälkeen on jo huhtikuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s