Mun laukku, oooh, toivepostaus!

Voisit tehdä sellaisen käsilaukkuesittelyn, joita blogeissa näkyy, tokaisi kaverini viime viikolla. No siis toki voin. Olen aina ihmetellyt miten siivoilta ja ihanilta ihmisten käsilaukut näyttävät. Niissä on nättejä hienoja asioita kauniisti paikoillaan.

No, mulla ei ole. Joudun lähtemään siitä havainnosta, että eihän mulla ole edes käsilaukkua! Tungen aamulla kamani reppuun ja juoksen matkoihini. Mutta katsotaan nyt sitten tälläinen arkirealistinen laukkuratsia.

Sivusta kokonaan alas avautuva retkeilyreppu on paras keksintö sitten muiden keksintöjen.
Sivusta kokonaan alas avautuva retkeilyreppu on paras keksintö sitten muiden keksintöjen. Ei siellä mikään järjestyksessä pysy, mutta ei mun elämässä pysy muutenkaan. Hyvin sovimme yhteen.

Seuraavanlaisia hommeleita siellä on:

repussa

– Jossakin tulvassa melko raiskatuksi käpristynyt Muumi-kalenteri. Siirryin sähköisen kalenterin synkkauspulmiin ja stressaamiseen kyllästyessäni noin vuosi sitten paperikalenteriin, enkä koskaan enää vaihda takas. Kumittaminen, siirtely ja tarrat!

– iPad mini magneetilla kiinnityvällä näppiksellä. Reissukirjoittajan ylin ystävä. Kevyt ja pieni, mutta silti sellainen, jolla duunit mahtuu hyvin nakuttelemaan. Paras hankinta aikoihin. Mukana on yleensä niin hitosti kampetta, että läppärin survominen mukaan olisi painajainen.

– Lompakko. Merkittävästi enemmän kuitteja kuin rahaa.

– Aurinkolasit. Toiveikas saa olla, eikö? Ja migreenipotilaalle kevätaurinkopäivät voivat olla hankalia, vaikka muuten valo onkin mitä ihanin asia mörönpersekvartaalin jälkeen.

– Huulirasva. EOSin tollanen pinkki pallukka. Haisee ja maistuu hajukumille.

– Neuletyö. Työmatkojen pelastaja numero 1. Hermojen tasaaja. Sielun hoitaja.  Nyt menollaan sukat. Ja koska teen värioksennussukkia, niin keriä kulkee matkassa aina kymmenkunta. Seitsemän kappaletta varapuikkoja työssä olevien lisäksi, koska pudottelen niitä juniin ja busseihin kroonisesti, eikä mikään vituta enempää kuin hyvä neulontameininki ja liian vähän puikkoja. Tai no, kihomadot. Varmaankin.

– Huivi tukkaan. En käytä juuri koskaan. Miksi se edes on siellä?

– Purkki pähkinöitä, glukoositabletteja ja raakapatukka. Lusikka. Reppu on näemmä ollut viimeksi treeneissä mukana. Olen eväiden ystävä.

– Kurkkupastilleja. Sitä tai purkkaa on melkein aina mukana.

– Hajuvesi. Tällä hetkellä uusi rakkaus D&G 3 L’Impératrice.

– Kasa eriasteisesti käytettyjä nenäliinoja ja ruttaantuneita papereita. Miksi näitä ei koskaan ole kenenkään sivistyneen bloggaajan laukun esittelyissä? Kaikilla on joku siisti paketti sileitä nessuja ja paperit kansioissa. En usko. En voi olla maailman ainoa tyyppi, jonka laukunpohjat ovat täynnä silppua ja mössöä. Tai sitten olen, ja joudun nyt ikuiseen häpeään.

– Meikkipussi. Luulisi tällä määrällä, että näyttäisin merkittävästi huolitellummalta! Laitetaan nyt samaan syssyyn tuohon alle, mitä pussista paljastuu.

meikit

– Kuinka todennäköistä on, että duunipäivän aikana tulee käyttäneeksi 8 eri huulipunaa? No ei sitä koskaan tiedä! Ja nyt on mukana vain pieni osa kokoelmasta. Rakkauteni MACin puniin on syvä ja alati kasvava. Mulla on ihan erityinen pahe huulipunien värisävyjen nimiin. Luen niitä aina ja kaikkialla. Nyt mukana ovat näemmä Girl about town, Lady Danger, Ruby Woo, Lustering, Relentlessly red ja Crosswires MACilta, Iluusion Diroilta ja Two ton tomato Cliniquelta. Huulipuna on se ainoa meikkihommeli, johon laitan vähän enemmän rahaa, koska suurkulutan ja vaadin pitoa. Huulipuna on myös se asia, jonka ostan, jos olen sankaroinut jotenkin erityisellä tavalla. Kuvasta päätellen olen melkoinen sankari.

– Sitten on tuollainen ehta aikuisten ihmisten MTV3 Junior  huulirasva, koska siinä on pöllö. Tai tipu. Mutta ajattelen sen pöllöksi.

– Kaikkien tummien huulipunien ystävien ehdoton ykköspakkoasia, eli pohjustusvoide, joka pitää sen punan siellä missä sen säädyllistä olisi pysyä.  Luulin maailman turhimmaksi asiaksi, onkin ehdottoman hyvä. MAC prep+prime on mun suosikkini.

– Kaksi huultenrajauskynää myös, samalta putiikilta. Värit on Cherry ja Lasting sensation.

– Ripsivärejä on myös kaksi. Toinen on maailman paras Sensai 38 astetta ja toinen todella paska, kauhea virheostos Diorshadow Blackout. ÄLÄ sorru siihen. Jos joku tietää todella hiton pysyvän ja hyvän vedenkestävän ripsarin, niin ilmianna heti.

– Kaksi poskipunaa on myös, ja niille suti.  Toinen puna on MACin Pinch me ja toinen Nice facen joku niin vanha, että nimikin on jo pyyhkiytynyt paketista. En usko meikkien säilymisaikamerkintöihin. Huomaa niistä, jos ovat menneet pahaksi.

… ja siitä esimerkkinä on kenties 6 vuotta vanha Lumenen ruskea rajauskynäntynkä, sekä melko vanha GOSHin turkoosi rajauskynä (joka on niitä ainoita, jotka kestävät derbyn).

– TBS:n kuultovoidetta en käytä juuri koskaan, mutta tuolla se näemmä pötkötti joukossa. Mihin edes kuultovoidetta kuuluu laittaa? Lady-asteeni ei selvästi ole läheskään riittävä. Sen sijaan MACin BB-voidetta vetelen nassuun silloin, kun tarttee saada joku säällisempi laitetumpi naama aikaan. Hyvää kamaa se on.

– Naamarasva on mukana aina, koska kuivun kuin korppu kaikesta vesijuoksemisestani. Nyt on näemmä joku näytekokoinen versio Biothermiltä. yleensä on jotain halppista peruskamaa.

– Pari vanupuikkoa on kans. Meikkaan lähes aina junamatkalla (koska en ehdi aamulla kotona) ja siinä rytkytellessä tulee vedeltyä välillä rajausta poskeen vähän ronskilla otteella.

Semmoisia siellä oli. Mitäs teillä on? Onko teillä aina siivot? Onko huulipunaamiseni jo maanisen puolella? Onko huomenna pouta?

PS. MAC, voisit alkaa jo lähetellä niitä ilmaisia asioita. Sen verran paljon olen tuotteitasi hehkuttanut. Tosi ankeeta joutua itse ostamaan.


4 thoughts on “Mun laukku, oooh, toivepostaus!

  1. Arvelin että oon ihan daiju, kun roudasin vuosia töihin pussukkaa sisältäen puuterin, huulipunan, luomivärin, kulmavärin ja ripsarin, vaikken koskaan edes korjaillut meikkiä töissä. Nyt, nähtyäni tämän kahdeksan huulipunan koosteen, tuntuu kyllä jo paljon keskivertonormaalimmalta. Kiitos!

    (nykyään huulipunavariantit ja huulirasva asuu työpöydällä, mukana kulkee sen sijaan pillereitä, hammaslanka ja kulmakynä. No, ehkä täs on vain aste-ero edelliseen. Huoh.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s