Huulipunahullun tunnustukset

Pitempään lukeneet tuntevatkin jo rakkauteni huulipunaan. Se tirskahtelee täällä pintaan silloin tällöin. Joka kerta täällä huulipunista intoilessani tulee vähän tyhmä olo. Eihän se nyt ole mitään asiaa. Ei mitään järkevää tai ehkä edes kenestäkään muusta kuin minusta kivaa ja kiehtovaa. Ja siltikin, minä todella tykkään huulipunasta.

Kun olen stressaantunut ja väsynyt, luen meikkiblogeja. Ne ovat täsmälleen oikeaa kamaa erkaannuttamaan ajatukset kamaluuksista ja ahdistavuuksista. Leppoisaa ajanvietettä ja eskapismia. Nättiä höttöä. Ja saahan semmoista elämässä olla. Pitääkin. Ei ole niin vakavaa.

Nyt olen etsiskellyt rentouttavia juttuja. Semmoista ajanvietettä, josta ei ole mitään hyötyä. Semmoista ihan vain puhtaasti kivaa. Ja niinpä perustin huulipunablogin. Just niin turhamaisen, kepeän ja pinnallisen, kuin vain voin. Jutustelen siellä huulipunahankinnoista ja fiiliksistä joita ne herättävät. Hassuja, kepeitä ja arkipäiväisiä pölinöitä. Onpahan joku paikka, jossa tämän naisellisen pikku perversioni voi päästää kokonaan valloileen. Keskittyä häpeilemättä värien ja nimien ja koostumusten ja kaiken sen äärelle.

Astuin vähän vieraalle alueelle ja perustin sen englanniksi. Pokkana vaan, vaikka virheitä varmasti tulee. Vähän jännittää.

Jos tulisi sellainen tilanne, että kaipaisit hyvin kepeää viihdykettä, löydät huulipunaseikkailuni täältä. Älä ota sitä niin vakavasti.

Täällä Kokovartalofiiliksen puolella jatketaan toki ihan tavalliseen tapaan sekalaisella arkisella mutapainilla.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s