Kukkaterapiaa

Täällä on vähän huopatossumainen tunnelma. Hiljaista hissuttelua. Teetä ja vesijuoksua ja perushommien äärellä puuhailua. Naputtelua. Ja kukka-asetelmia!

asetelma-aineksia

Kirjoitan artikkelia kevään kukista ja kukka-asetelmien teosta. Aika hyvin tähän matalalentoiseen mielenmaisemaan sopii tuommoinen harmiton hommeli. Oli törkeän ihanaa käydä eilen hankkimassa erilaisia kukkia ja ruukkuja ja multia ja asetelma-aineksia, ja istua tuohon keittiönpöydän ääreen ähräämään tuoksuvien, kirkkaiden, värikkäiden juttujen kanssa.

sekakukkia

Mulla on ollut jo monta viikkoa ihan hillitön tulppaanihimo. En ennen tykännyt niistä juuri lainkaan, joten sanotaan tätä vaikka keski-iäksi. Nyt kannan niitä tänne tuon tuostakin. Tämänkertainen duuni todella tukee tätä himoa. Löysin luumun, oranssin ja keltaisen värisiä. Ihania.

tulppaaneja

Artikkeliin tarvittiin onneksi myös orkideoja. Tapaan tappaa ne säännönmukaisesti ekan kukinnan jälkeen. Sitten ikkunalaudalla törröttää tyhjiä, rumia rankoja. Jospa nämä jaksaisivat nyt paremmin. Hankin oikein ravinteet. Tuntui vähän kamalalta leikata kukintoja asetelman tekoon. Isoin osa onneksi jäikin.

Nyt on aika värikästä ja söpistä täällä. Ihmeekseni oon myös saanut ylläpidettyä äänikirjan opettamia siivousoppeja. Lapsetkin osaavat jo kysyä, missä on jonkun esineen koti. Vanha koira, uudet kujeet? Tykkään. Peukku. Hih.
orkideoja


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s