Kahdeksan raksun nainen

IMG_3765”Voi ei! Miten surullista! Kaikki mummot käyttää tollasia!” Näin tuumi kuopukseni, 11 vee, kun näki pöydällä kuvassa näkyvän tulokkaan. Niin, olen virallisesti hyväksynyt mummouteni ja siirtynyt dosetin käyttöön.

Harasin vastaan todella pitkään. Koska ne ovat mummoille. Koska ne ovat säälittäviä. Koska ne ovat kroonikoille.

Sitten hokasin, että minä olen kroonikko. Oikein isolla Koolla vieläpä. En laimeasti vain jonkun yhden nössön taudin, vaan kolmen.  Olen kolmen taudin kroonikko. Kyllä sellaiset voivat ihan luvan kanssa heilua dosetteineen. Sitäpaitsi se on pinkki ja tosi kätsy.

Kynnys käytöönottoon laski tänään olemattomiin. Mulle määrättiin vielä kaksi lääkettä lisää päivän settiin. Koska olen triplakroonikkouteni lisäksi myös hillitön säätäjä, en pysy kärryillä raksuista, jos ne eivät ole jossain järkevästi näkösällä. Ja reissussa vasta onkin hankalaa puljata tuhannen palleron kanssa. Tuhat niitä nimittäin melkein jo on. No okei – kahdeksan.

Syön päivittäin pari tablettia thyroxinia kilpirauhasen vuoksi. Tai sen, ettei kyseistä rauhasta enää ole, jos ihan tarkkoja ollaan. Sitten syön pari tablettia vahvaa magnesiumia aamuin ja illoin migreenin aisoissa pitämiseksi. Astmaan nappaan 1 tabletin ja imutan lisäksi kunnosta riippuen  1-2 eri inhalaattoria 1-2 kertaa päivässä ja nenäsuihkeet päälle. Refluksitauti vaatii oman nappinsa. Ja tänään sain pahaksi äityneeseen siitepölyallergiaan vielä päivittäisen antihistamiinipillerin. Riittää siis noita muroja.

Kahdeksan pilleriä päivässä. Fuck!

Jos olisin syntynyt sata vuotta sitten, olisin saletisti kuollut jo synnärillä. Onneksi synnyin silloin kun synnyin, ja roikun nyt sitkaana kiinni elämässä pillerikourallisen turvin.

Kilpparihenkilönä pitäisi kuulemma vielä syödä purkista kalkkia, vahvaa C-vitamiinia ja ympärivuotisena vahvaa Deetäkin. Niistä luistan hepolla, koska, kamoon, noilla nielemismäärillä lähtee melkein jo nälkäkin. Ehkä kohta tarvitsen kaksi dosettia, että kaikki roina mahtuu.

Miltähän kokoelmani näyttää sitten, kun ihan oikeasti olen mummoikäinen? Ollaanko silloin jo jossain muuttolaatikkokokoluokassa?

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s