Uusi blogi starttaa!

Jee! Juttelin alkuvuodesta, että työhommissa olisi tulolla uutta hauskaa blogin muodossa. Käyntiin pääseminen kesti teknisistä syistä hiukan pidempään kuin oli ennakoitu, mutta eipä haittaa. Eilen mun liikuntaa ja hyviä syömisiä sisältävä blogini starttasi kevääseen! Löydät sen täältä (ja tuosta blogien sivupalkista myös). Tosi kiva jos tulet sinne  lukemaan, kommentoimaan, jakamaan ja mitä vielä! Olen luvannut päivittää sitä tiiviisti niin onnistumisten kuin notkahdustenkin hetkistä turhia salailematta.

Täällä kokovartalopuolella jatketaan ilman muuta ihan entiseen malliin sitten kaikesta muusta maan ja taivaan välillä. (Ja huulipunista sitten sillä omalla osastollaan). Onneksi mulla riittää tätä pulinaa!

Olen blogannut Kg:lle työkseni aiemminkin. Vietin silloin vuoden laihduttamatta, ja seurasin, mitä siitä koituu keholle ja mielelle. Se oli tosi kiinostava vuosi kyllä, ja opetti mulle paljon itsestäni. Sain siitä myös 8 kiloa painoa, joka on suunnilleen saman verran kuin nyt sain onnettomuudesta. Nyt blogin tarkoitus on päinvastainen – päästä niistä kahdeksasta eroon.

Enemmän kuin pelkkää laihdutusblogia, mun on tarkoitus etsiä liikkumiseen hyvät rutiinit, kokeilla uusia lajeja ja välineitä ja ylipäätään pitää hyvää huolta tästä paketistani. Mutta kyllä siellä paljon syödään ja juodaankin, ja niille teistä, jotka toivotte esim. reseptiikkaa sokerittomana tms, löytyy tuolta varmasti ajansaatossa kiinnostavia juttuja.

Nyt on sitten vuorossa tuon blogin lähtöpisteen määrittely, eli tartun mittanauhaan. Huh, kääk ja iik!


2 thoughts on “Uusi blogi starttaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s