Matkoista ja mukavista yhteishommista

Eilen oli kiva päivä kuopuksen kanssa kaksin. Muru pääsi ekan kerran kuuteen viikkon derbytreeneihin ja esikoinen palaa tänään reilun viikon matkalta Japanista. Vietimme Rompun kanssa tyttöjen iltaa leffan ja ravintolaruuan merkeissä.

Kävimme katsomassa Rio kakkosen. Se oli semmoista ihan taattua juuri sitä. Hauska, värikäs ja viihdyttävä. Sen jälkeen menimme viereiseen ravintolaan, ja tilasimme yhteiseksi ison kulhollisen kanansiipiä chilikastikkella. NAM! isojen lasten äitinä on niin helppoa ja kivaa.

Kotimatkalla Romppu jutteli siitä, miten hän aina luuli kaikkien kavereidensa vanhemmat samanikäisiksi, kunnes hiljattain hokasi meidän olevan ainakin 10 vuotta  nuorempia kuin valtaosa luokkakavereiden vanhemmista. Niinhän se on. Vanhempainilloissa sen itsekin huomaa. On siellä muutamia muitakin nuorena asialle ryhtyneitä joukossa kuitenkin.

Illalla kotosalla lojuimme vielä sohvalla muutaman How I met your mother -jakson äärellä, ja sitten pimu painui pehkuihin. Onpa kiva viettää välillä aikaa keskittyneesti yhden lapsen kanssa kerrallaan! Tulee juteltua ihen eri jutut.

On myös ihanaa saada esikoismurunen takaisin reissultansa. Napanuora on ollut aika kireällä. En ole näitä erossaoloihmisiä ollenkaan, niin kuin on ollut puhe aiemminkin. Tämä oli erityisreissu senkin suhteen, ettemme jutelleet kertaakaan puhelimessa. Isän Facebookiin sentään tuli muutaman rivin tervehdys eilettäin. Suhtauduin siihen kaikella arvokkuudellani, eli purskahdin suorilta itkuun. Oli niin helpottavaa kuulla, että siellä on kaikki kunnossa. Pääsi ikävä pintaan. Kohta lähdemme poimimaan maailmanmatkaajalasta lentokentältä. Ihanaaaa!

Kun talo oli hiljainen höpöttelin vielä hyvän tovin Irlantiin. Oma reissu lähenee ja on enää parin päivän päässä. Lähtöhötinä alkaa olla jo melkoinen. Lampaat, meri, vuoret ja vihreys. En malta odottaa!

Kuntoprojektissakin tuli muuten eka viikko täyteen. Itsensäpaljastelua tuloksista löytyy täältä.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s