Irlantiseikkailu 2014: osa 2

Aamulla vedeltiin uppomuna-aamupalaa useamman teepannullisen kera lunkeissa merkeissä. Koska ystäväni työharjoittelut sijoittuivat myöhäiselle iltapäivään, ja kestäisivät vain muutaman tunnin, oli hyvää aikaa ihmetellä kaupunkia.

temple bar 1

Kävelimme ensin asuinalueen halki, ja nappasimme sitten hetken mielijohteesta hevoskyydin keskustaan. Ihan vain, koska.

heppa-ajelulla

Kopsuttelimme ihanassa auringonpaisteessa kuskipapan esitellessä seutuja. Murre soittelee jossain sisällä tosi vanhoja lapsuusmuistoja reissuilta isoäidin luo. Paikassakin on samaan aikaan jotakin tosi tuttua, ja silti vierastakin. Omaa jotenkin, kuuluvaa ja tärkeää.

temple bar 2

heppa ja me
Huomatkaa hepan tyylikäs, ystävän kuontalon kanssa yhdenmukainen tukka.

Kuljeskelimme auringonpaisteessa Temple bar-alueen katuja etsiskellen ruokapaikkaa, ja löysimmekin lopulta kunnon hipsterikeitaan taivaallisine pitsoineen ja vastapuristettuine limonadeineen.

IMG_4705

 

Ruuan jälkeen vaeltelimme lisää, ostostelimme ja höpöttelimme. Lunkia, kivaa, oleellista, kaivattua. Päivä oli paahteisen lämmin. Ihan muuta, kuin mihin olin varautunut.

Kun ystävän työtunnit alkoivat, jäin kaupungille vielä itsekseni shoppailemaan. Treffasin kämppiksemme kaupungilla, ja kävimme nauttimassa muutamat erinomaisen maukkaat inkiväärioluet.

Treffasimme vielä toisenkin kämppiksistä, yhytimme ystäväväni, ja suuntasimme sitten kaikki panimoravintolaan syömään. Maistelimme erilaisia oluita ruuan kyljessä. Sanoinko jo, että irlantilainen olut on erinomaista? Se on erinomaista.

Käväisimme vielä kivassa paikallisessa jälkkärihörpyillä, ja suuntasimme unille. Sain taas mustan lämpöpatterin tuhisemaan viereeni. Lucy parkkeerasi tyynylle nukkumaan.

lucy tyynyllä


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s